Jessica Alba je pyšnou mamou, jej dcéra oslávila 15. Ako sa podobajú? Posúďte

Zbožňovaná Jessica Alba je trojnásobnou mamou, jej najstarší potomok, dcéra Honor, oslávila 15 rokov. Podobá sa na mamu?

09.06.2023 06:00
Jessica Alba Foto: ,
Herečka a podnikateľka Jessica Alba.
debata (1)

Jessica Alba sa pred dvoma rokmi prehupla cez okrúhlu 40-ku, ale stále patrí k najkrajším zjavom Hollywoodu. Už niekoľko rokov je z nej nielen herečka, ale aj úspešná podnikateľka. Stále je však predovšetkým mama. Spolu s manželom, producentom Cashom Warrenom, vychovávajú troch potomkov – dcéry Honor (15) a Haven (12) a syna Hayesa (5).

Herečka a podnikateľka Jessica Alba v letných...
Herečka a podnikateľka Jessica Alba zdraví...
+8Herečka a podnikateľka Jessica Alba v kreácii...

Práve jej staršia dcéra, Honor Marie, oslávila 15 rokov. Pri tejto príležitosti sa fanúšikom prihovorila herečka na svojom Instagrame, kde ju sleduje vyše 20 miliónov ľudí. Zverejnila aj fotografiu oslávenkyne, svojej dcéry, ktorá má výrazne nalíčené oči. K záberom, ktoré zachytávajú Honor od malička až po 15. narodeniny, napísala Jessica Alba aj niekoľko emotívnych viet.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Alba (@jessicaalba)

„Pred 15 rokmi ma dievčatko Honor Marie Warren urobilo mamou. Absolútne som netušila, ako veľmi sa môj svet zmení. Povedať, že moje srdce sa rozbúchalo vo chvíli, keď som ťa uvidela, to ani nevystihne. Celý môj svet sa obrátil hore nohami a ja som cítila tú najhlbšiu lásku. O 15 rokov neskôr som taká hrdá na to, kým si sa stala. Všetko najlepšie k narodeninám, dievčatko.“

zväčšiť Jessica Alba  a jej dcéra Honor Warren v roku... Foto: Profimedia
Jessica Alba Jessica Alba a jej dcéra Honor Warren v roku 2018.

Jessica Alba sa s manželom, Cashom Warrenom, stretla v roku 2004 počas nakrúcania filmu Fantastická štvorka, o štyri roky neskôr sa pár zosobášil v Los Angeles. A hoci ich manželstvo už podľa amerických médií stálo niekoľkokrát pred rozvodom, dvojica je stále spolu, z času na čas sa spoločne objavujú aj na červených kobercoch.

zväčšiť Jessica Alba  s manželom Cashom Warrenom v roku... Foto: SHUTTERSTOCK
cash Warren Jessica Alba s manželom Cashom Warrenom v roku 2014.

Svojím fyzickým pôvabom a krásou zaujala Jessica Alba svet filmu hneď v začiatkoch kariéry. Preslávila sa vo veku 19 rokov ako hlavná hrdinka televízneho seriálu Dark Angel (2000–2002), za ktorý získala nomináciu na Zlatý glóbus.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Jessica Alba

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...