Raper Majk Spirit opísal príbeh lásky s jeho manželkou! Kým sa opäť stretli prešlo dlhých 13 rokov

Raper Majk Spirit pootvoril pred moderátorom Janom Krausom aj dvere do svojho súkromia, rozhovoril sa o manželke.

31.05.2023 09:00
Majk Spirit Foto:
Majk Spirit v Show Jana Krause.
debata

Raper Majk Spirit na naliehanie Jana Krausa ako hosť v jeho šou vyrozprával romantický príbeh, ktorý stojí za jeho manželstvom. „Ona nie je Slovenka. Ona je Ukrajinka,“ hovorí v úvode rozprávania o svojej žene. "Spoznal som ju v roku 2006 čisto náhodou v nejakom bare v Bratislave. Ona tam bola na výlete s kamoškou z Dubaja, kde vtedy žila. Tam sme sa spoznali, mali sme taký malý niekoľkodňový románik, nič vážne. Potom sme sa trinásť rokov nevideli a ja som v tom medzičase napísal pesničku Ženy treba ľúbiť, a tam mi v jednej zo sloh bola inšpiráciou aj ona, pretože vo mne zanechala silný dojem. Potom som bol v Dubaji a tam som ju zase stretol v bare a už sme zostali spolu.“ Teraz spolu majú dvojročnú dcéru.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Majk Spirit (@majkspirit)

Raper je aktívny aj na sociálnej sieti Instagram, kde zverejňuje okrem iných takisto zábery s manželkou a dcérkou. Sleduje ho vyše 500 000 fanúšikov.

Hosťami v Show Jana Krause budú okrem majka Spirita aj herec Aleš Háma, herečky Rozália Prachařová, Josefína Prachařová a Sofia Höppnerová. Premiérovú epizódu si nenechajte ujsť v stredu o 20:15 na Prima PLUS.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Majk Spirit #Show Jana Krause

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...