Jennifer Garner: Vždy som túžila byť najmä mamou

Jennifer Garner (51) je trojnásobnou mamou, počas manželstva s Benom Affleckom priviedla na svet dcéry Violet Anne (17) a Seraphine Rose (14) a syna Samuela (11).

11.05.2023 14:00
Jennifer Garner Foto: ,
Herečka Jennifer Garner na premiére novinky Party Down.
debata

Pre magazín Allure si hollywoodska hviezda zaspomínala na svoje mamičkovské začiatky. Ako prezradila, bola doslova nočnou morou pre svoje okolie, na prvorodenej dcére doslova „visela“. „Bola som typická matka jedináčika. Moja dcéra nemala šancu. Nemohla slobodne myslieť, pretože som k nej bola tak veľmi pripútaná. Bola to skutočná nočná mora.“ Následne vysvetlila, že sa neskôr zo svojich počiatočných chýb poučila.

Pre magazín People opísala, ako veľmi ju deti obohacujú. „Chcem povedať, že sa od nich učím oveľa viac, ako sa oni kedy naučia odo mňa.“ Dodala, že vždy túžila najmä po tom, byť mamou. „Tak či onak, nikdy nebolo pochýb o tom, že jedného dňa budem mama a to sa stalo.“ Dnes o svojich troch ratolestiach hrdo hovorí: „Veľmi im dôverujem. Samozrejme, nie vždy sa mi páči všetko, čo robia. Ale nie je také ľahké vyrásť v tejto dobe. Viem, že deti sú teraz oveľa viac pod drobnohľadom než v časoch, kedy vyrastala moja generácia.“

garner Čítajte viac Konečne! Jennifer Garner už lásku neskrýva. Ruka v ruke s mladším partnerom, je to fakt fešák

Ben Affleck a Jennifer Garner ohlásili rozchod v roku 2015 po desiatich rokoch manželstva. Herečka sa pred oltár po rozvode zatiaľ nepostavila, Affleck žije už v manželstve so speváčkou Jennifer Lopezovou. Ani Garner nie je sama, po jej boku je od roku 2018 John Miller (45), ktorý je generálnym riaditeľom Cali Group a majiteľom siete reštaurácií CaliBurger. Má dve deti so svojou bývalou manželkou, huslistkou Caroline Campbellovou.

Jennifer Garner na zábere z marca 2022.
Jennifer Garner  na podujatí Big Brothers Big...
+10Herečka Jennifer Garner v roku 2019.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ben Affleck #Jennifer Garner

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...