Najkrajšia tanečnica finále Let's Dance? Pozrite sa na ich úchvatné premeny a hlasujte

Ktorej z trojice dám to na tanečnom parkete finálového kola v nedeľu večer pristalo najviac? Jane Kovalčikovej, Gabike Marcinkovej či Anne Riebauerovej? Vyberajte a pošlite hlas svojej favoritke - pozrite si aj ich rozhovory pre TV Pravda.

10.05.2023 09:00
marcinková koláž Foto:
Zľava: Gabika Marcinková, Anna Riebauerová a Jana Kovalčiková počas finále.
debata

Každá z nich sa predviedla v troch choreografiách, s čím súvisia aj ich kostýmové premeny. V galérii Top okamihy finále Let's Dance si pozrite, ako to pristalo Jane Kovalčikovej, Gabike Marcinkovej či Anne Riebauerovej.

Janka Kovalčiková a Vilém Šír počas finále.
Janka Kovalčiková a Vilém Šír počas finále.
+23Vratko Sirági a Anna Riebauerová počas finále.

Janka Kovalčiková striedala kostýmy na svoje paso doble a quickstep, Gabika Marcinková zatancovala čaču a quickstep a Anna Riebauerová sa po boku Vratka Sirágiho predviedla ako jeho tanečná partnerka počas tanga a čače. Všetky páry tancovali aj showdance.

Video

Na parkete nebola núdza ani o akrobatické kúsky, z úst poroty preto zaznelo smerom k tanečníčkam aj pomenovanie ako kamikadze, ich choreografie boli totiž krkolomné aj dychberúce zároveň. Marcinková, ktorej sa vo filmovom kole nepodarila slávna „zdvíhačka“ z Hriešneho tanca, si ju zvolila aj pre posledný tanec, showdance. A tentoraz jej s partnerom, Matyášom Adamcom, vyšla.

Video

Očarujúco na parkete pôsobila Anna Riebauerová v ľahučkom kostýme tvoreným kombináciou striebornej a jemnej žltej, v ktorom predviedla spolu s Vratkom Sirágim rumbu. Nápaditý kostým v lososovej farbe zdobil kráľovnú parketu, Janku Kovalčiková počas jej quickstepu.

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jana Kovalčiková #Let's Dance #Gabika Marcinková

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....