Od porotkýň zo sladkej šou si ľudia pýtajú radu priamo na ulici! V kurze sú problémy s kysnutým cestom

Obe porotkyne, Petra Tóthová a Jozefína Zaukolcová, už majú za sebou dve série sledovanej šou a to im prináša aj istú dávku popularity.

08.05.2023 07:00
Pečie celé Slovensko III Foto:
V tretej sérii šou Pečie celé Slovensko budú zručnosti súťažiacich opäť hodnotiť porotkyne Petra Tóthová a Jozefína Zaukolcová.
debata

Nakrúcanie tretej série programu Pečie celé Slovensko je v plnom prúde, celý tím aj noví súťažiaci sa stretli v „stane“ v areáli kaštieľa Theresia Chateau v Bernolákove.

Finalisti Pečie celé Slovensko upiekli aj...
Treťou sériou šou Pečie celé Slovensko bude...
+12V tretej sérii šou Pečie celé Slovensko budú...

Dôležitú úlohu v celej šou aj v tretej sérii zohráva dvojica porotkýň – Petra Tóthová a Jozefína Zaukolcová. Zručnosti súťažiacich a ich upečené dobroty budú hodnotiť so šarmom im vlastným. Obe majú za sebou už dve série sledovanej šou a to im prináša aj istú dávku popularity. Na príhody s fanúšikmi sladkej šou si tak už zvykajú obe, Jožka sa podelila o túto skúsenosť.

karavan koláž Čítajte viac Petra a Jožka ako hviezdy! Ich luxusný karavan pre šou Pečie celé Slovensko je top, nahliadnite do jeho vnútra

"Stáva sa mi, že ma ľudia spoznávajú, keď idem po Púchove alebo Považskej Bystrici, vždy sa úsmejú alebo pozdravia. Je to veľmi príjemné. Aj minulý týždeň sa mi stalo, že sa ma pani na zastávke pýtala, že pri akej teplote a programe má v rúre piecť kysnuté cesto. Občas ma to prekvapí, ale vždy poradím,“ prezradila Jožka.

Petra Tóthová takisto odpovedá na otázky o pečení aj priamo na ulici. „Ľudia ma zastavujú, fotia sa so mnou, ale nikto mi nikdy nič nechce dať ochutnať,“ smeje a pokračuje: "Veľa ľudí sa aj pýta na rady, najmä na sociálnych sieťach, ale aj na ulici rada poradím a zodpoviem rôzne otázky. Ja sa veľmi teším, že fanúšikovia, ktorí ma zastavujú, sú strašne milí a je to veľmi sladká popularita, za ktorú som vďačná.“

Natáčanie tretej série šou Pečie celé Slovensko odštartovalo v areáli kaštieľa Theresia Chateau v Bernolákove. O moderátorov aj porotkyne je v tretej sérii prvotriedne postarané. Aby si mali počas náročného natáčania kde odpočinúť, produkcia im zabezpečila luxusné karavany priamo v areáli kaštieľa (video nižšie).

Video
Zdroj: RTVS

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Pečie celé Slovensko

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...