V Hollywoode zúri rozvodový hurikán! Dôvody trpkých koncov sú skryté za otrepanými frázami, výnimkou je len seriálová Brenda Walshová

Tu sú vyjadrenia, ktorými slávne hviezdy oznamujú krachy ich manželstiev.

04.05.2023 09:00
Shannen Doherty Foto: ,
Herečka Shannen Doherty na archívnej snímke.
debata (2)

Tento týždeň obletela svet správa o rozpade manželstva hollywoodskej hviezdy Kevina Costnera (68) a Christine Baumgartner, vzťah sa rozhodli ukončiť po dlhých 19 rokoch spolužitia. „S veľkým zármutkom musíme uviesť, že sa vyskytli okolnosti, ktoré nemohol ovplyvniť a ktoré viedli k tomu, že pán Costner sa bude podieľať na ukončení manželstva,“ uviedol Costnerov zástupca vo vyhlásení. Podľa portálu TMZ.com uvádza dvojica v žiadosti o rozvod ako dôvod „neprekonateľné rozdiely“. Čo sa za touto známou všeobecnou formulkou skrýva, však jasné zatiaľ nie je.

zväčšiť Kevin Costner a Christine Baumgartner a ich... Foto: SHUTTERSTOCK
Kevin Costner a Christine Baumgartner Kevin Costner a Christine Baumgartner a ich ratolesti na archívnej snímke.

Koncom apríla priznala rozpad vzťahu aj seriálová hviezda Shannen Doherty (52), slávna Brenda Walsh zo seriálu Beverly Hills 90210. Po 11 rokoch manželstva požiadala o rozvod s fotografom Kurtom Iswarienkom (48). Vo vyhlásení jej tlačovej hovorkyne Leslie Sloanovej, ktoré má k dispozícii stránka TMZ sa uvádza: „Rozvod bola tá posledná vec, čo Shannen chcela. Žiaľ, cítila, že nemá inú možnosť.“ V prípade slávnej herečky však prišlo prekvapenie a to sa týkalo ďalšieho, o čosi ostrejšieho vyjadrenia jej hovorkyne: „Môžete kontaktovať Kurtovu agentku Collier Grimmovú z PICTUREKID, pretože je s rozchodom úzko spojená,“ uviedla na margo rozvodu páru. Takáto veta nebýva v prípade hviezd zvyčajná.

Meryl Streep po boku mažela,Dona Gummera, v...
Herečka Jodie Turner-Smith v kreácii Gucci a...
+18Herec Hugh Bonneville a jeho manželka Lulu...

Apríl sa niesol v znamení oznámenia rozvodu aj u slávnej topmodelky Toni Garrnovej (30). Rok po rozprávkovej svadbe na morskom útese v Grécku a dva roky po narodení ich dcérky ohlásila rozchod s hercom Alexom Pettyferom (33) vetami: „Alex a ja sme urobili veľmi ťažké rozhodnutie rozviesť sa. V našom vzťahu budeme pokračovať ako priatelia a spoloční rodičia nášho anjelika Lucy.“

zväčšiť Toni Garrn a  Alex Pettyfer v januári 2023. Foto: Profimedia
Toni Garrn a Alex Pettyfer Toni Garrn a Alex Pettyfer v januári 2023.

Koniec marca priniesol šok! Rozvod oscarovej Reese Witherspoonovej a Jima Totha. 47-ročná herečka ohlásila koniec vzťahu s 52-ročným agentom hviezd po takmer 12-tich rokoch manželstva slovami. „Máme veľmi osobné správy, o ktoré sa chceme podeliť. S veľkou opatrnosťou a po dlhom zvažovaní sme urobili ťažké rozhodnutie rozviesť sa.“ Herečka sa vo svojom texte ďalej obzrela za spoločnou minulosťou a spomínala na „veľa nádherných spoločných rokov“.

Reese Witherspoon Čítajte viac Pravej blondínke Witherspoonovej nevyšlo ani druhé manželstvo, po 12 rokoch hlási rozvod

Vo februári priznala slávna Holanďanka Sylvie Meis (44) koniec vzťahu s umelcom Niclasom Castellom (43). Pompéznu svadbu si pár pritom vystrojil v roku 2020 v romantickej Florencii. „S ťažkým srdcom oznamujeme, že sme sa rozhodli rozísť. Pozeráme sa späť na veľmi dobré časy, ale musíme uznať, že naše životné situácie sú pre spoločnú budúcnosť až príliš odlišné,“ takto opísala koniec lásky slávna blondínka.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #Kevin Costner #Shannen Doherty

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...