Nový záber tehotnej Ivanovičovej vás dostane. Jednoduchým trikom si pričarovala poriadnu dávku zvodnosti

Vo februári zverejnil slávny športový pár Bastian Schweinsteiger a Ana Ivanovičová skvelú novinku - stanú sa trojnásobnými rodičmi.

13.04.2023 09:00
Ana Ivanovičová Foto:
Ana Ivanovičová v roku 2018.
debata

35-ročnej Ivanovičovej tehotenské bruško rastie a rastie a novým záberom sa pochválila aj na sociálnej sieti, kde ju sleduje 1,5 milióna fanúšikov.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ana Ivanović (@anaivanovic)

Čoskoro už trojnásobná mamička sa spokojne usmieva do kamery, ruky má prekrížené tak, aby bolo vidieť jej bruško. Na sebe má šedý svetrík, ktorý jej padá z jedného ramena. Stačil takýto malý trik a z usmiatej budúcej 3-násobnej mamičky je naozaj zvodná kráska. K zverejnenému záberu napísala: „S tehotenským mozgom môžete veľa vecí zabudnúť, no vzrušenie vždy zostane.“

Hviezdou Instagramu je aj jej manžel, Bastian Schweinsteiger (38), ktorý má vyše 15 miliónov fanúšikov. Aj on sa s nimi delí o zaujímavé manželské zábery, správu o treťom potomkovi zverejnili obaja rovnakým záberom aj textom: „Onedlho budeme v menšine.“

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ana Ivanović (@anaivanovic)

Tenistka Ana Ivanovičová a jej manžel, bývalý futbalový profesionál Bastian Schweinsteiger si povedali áno 12. júla 2016 po necelých dvoch rokoch randenia. V roku 2018 sa im narodil prvý syn Luka, v roku 2019 druhý syn Leon. Krásna hnedovláska pre magazín Bunte prezradila, že ak by tretie dieťatko bolo dievčatko, bola by veľmi šťastná. "Áno, bolo by to pekné. Ale to najdôležitejšie je, aby bolo dieťatko zdravé,“ dodala s úsmevom.

Ana Ivanovičová v roku 2016.
Ana Ivanovičová ako nevesta v roku 2016 počas...
+12Ana Ivanovičová v bikinách.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Ana Ivanovič

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...