Affleck a Damon - dva odlišné príbehy lásky, ktorú po boku manželiek predvádzajú na červených kobercoch

Držiteľ Oscara Matt Damon (52) sa s Argentínčankou Lucianou Barroso (47) zoznámil v roku 2003, v čase, kedy ako slobodná mama 4-ročnej dcérky pracovala v bare v Miami.

30.03.2023 06:00
Jennifer Lopez a Ben Affleck Foto:
Zľava: Jennifer Lopez a Ben Affleck, Matt Damon a Luciana Barroso.
debata

„Pracovala som ako barmanka v South Beach, on tam natáčal film a jeden večer skončil celý štáb u nás v bare,“ zaspomínala si pekná čiernovláska v roku 2018 pre Vogue. Damon na tému ich zoznámenia povedal: „Uvidel som ju a okamžite som mal chuť sa s ňou rozprávať,“ opísal. Ako Barroso dodala, bolo to možné len v prípade, že prišiel za bar a pomáhal jej v ten večer miešať drinky. „V tú noc mi zarobil kopec peňazí, každý chcel drink od neho.“ V roku 2005 si zaľúbenci vystrojili svadbu a rok po nej sa už tešili z prvej spoločnej dcérky, ktorá dostala meno Isabella, neskôr k nej pribudli dve sestry – Gia (14) a Stella (12). Slávni manželia sa nevyhýbajú ani červeným kobecom, z času na čas sa spoločne usmievajú na premiérach Damonových filmov. Naposledy tak urobili práve tento týždeň, keď sa v Los Angeles uskutočnila premiéra novinky „Air: Zrodenie legendy“, pod ktorú sa ako režisér podpísal Ben Affleck. Zahral si v nej spolu s Damonom.

Jennifer Lopez a  Ben Affleck na premiére filmu...
Modelka Adriana Lima v kreácii Dolce & Gabbana...
+16Jimmy Kimmel a  Molly McNearney na premiére...

Príbeh lásky Bena Afflecka a jeho terajšej manželky, Jennifer Lopezovej, sa začal písať v roku 2002 potom, čo sa skončil Affleckov vzťah s herečkou Gwyneth Paltrow. Dvojici láska dlho nevydržala, v roku 2004 sa rozišla a každý šiel roky svojou vlastnou cestou, ktorej súčasťou bolo založenie vlastných rodín, príchod potomkov a následne aj problémy a krachy vzťahov. Ale nebolo to definitívne zbohom, ich príbeh lásky sa opäť rozhorel v roku 2021 a stala sa z nich médiami bezpochyby najsledovanejšia dvojica šoubiznisu.

V roku 2022 si vystrojili svadbu, vlastne hneď dve. Celebritná dvojica získala manželskú licenciu v Clark County v Nevade, o pár dní si však už vystrojili poriadnu svadbu s hostinou aj slávnymi hosťami, nechýbal na nej ani Matt Damon. Pre Lopezovú ide o štvrté manželstvo a Ben Affleck sa oženil druhýkrát.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Matt Damon #Luciana Barroso

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...