Najmladší syn princa Carla Philipa a princeznej Sofie má 2 roky. Pozrite sa na veselého oslávenca

Švédsky princ Carl Philip a princezná Sofia sú trojnásobnými rodičmi.

27.03.2023 09:00
Princ Carl Philip a princezná Sofia Foto:
Princ Carl Philip a princezná Sofia.
debata (1)

Na svojej oficiálnej instagramovej stránke sa teraz pochválili záberom ich najmladšieho potomka, princa Juliana, ktorý oslávil druhé narodeniny. Chlapček je 8. vnúčaťom švédskeho kráľa Gustafa a jeho manželky Silvie.

Malý Julian sa na fotografii usmieva od ucha k uchu a jeho modré oči doslova žiaria. Na sebe má svetrík v sivom odtieni, spod ktorého mu trčí biely golier košele. Jeho rozkošnú tvár lemujú svetlé vlasy.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Prinsparet (@prinsparet)

Julian Herbert Folke prišiel na svet 26. marca 2021 a pribudol k ich dvom starším synom – v roku 2016 sa stali Sofia a Carl Philip rodičmi syna Alexandra, v roku 2017 sa narodil jeho mladší brat, ktorý dostal meno Gabriel.

Princ Carl Philip a princezná  Sofia Čítajte viac Faux pas či iba láska? Princeznú Sofiu a jej princa výhľad nezaujímal! Namiesto toho si zaľúbene hľadeli do očí

Sympatický Carl Philip (43) sa s o päť rokov mladšou Sofiou Kristinou Hellqvistovou, ktorá sa živila ako modelka a účinkovala aj v reality show švédskej televízie TV4, zoznámil v roku 2010. O štyri roky neskôr dvojica potvrdila zasnúbenie. Zosobášili sa v júni 2015. Sofii po svadbe udelili titul princezná a tiež vojvodkyňa z Värmlandu.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Carl Philip

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...