Gáborík ako kráľ severu, pirátka Kovalčíková... Filmové Let's Dance ponúklo kostýmový ohňostroj, ktorej dvojici to ladilo najlepšie?

Filmové kolo Let's Dance prinieslo niekoľko očarujúcich choreografií, ktoré podčiarkli kostýmy - tie dotvárali výkony desiatky párov nedeľnej šou.

21.03.2023 09:00
gáborík-koláž Foto:
Kostýmovo pestré filmové kolo Let's Dance.
debata (2)

Najvýraznejšími, čo sa kostýmov týka, počas večera boli dvojice z filmov Avatar a Maska. Milan „Junior“ Zimnýkoval priznal, že s celkovým vzhľadom mu pomáhala aj rodina. Aj napriek skvelému kostýmu to bol však práve on, komu sa tretie kolo stalo osudným. Modrá farba nepomohla, jeho rumba divákov ani porotu neočarila.

Na Jima Carreyho zo slávnej komédie Maska sa „premenil“ herec Richard Autner a so svojou partnerkou predviedli vo veselých žlto-bielych kostýmoch rýchly quickstep.

Richard Autner a Dominika Rošková  v 3. kole...
Vratko Sirági a Anna Riebauerová  v 3. kole...
+7Jana Kovalčíková a Vilém Šír v 3. kole Let's...

Na romantický vzhľad stavila Henrieta Farkašová, ktorá sa po boku partnera, Mareka Kliča, premenila na princeznú z rozprávky Kráska a zviera. V nedeľu večer nechýbala na parkete filmového Let's Dance ani slávna Baby z Hriešneho tanca – Gabriela Marcinková, ktorá spolu s Matyáš Adamcom zatancovali sambu.

Let's Dance Čítajte viac Zásadná veta pre Valábika už odznela! Nevydarená zdvíhačka z Hriešneho tanca Marcinkovú o body neobrala, v Let's Dance skončil...

Pozrite si aj ďalšie páry tretieho kola tanečnej šou a hlasujte za ten, ktorému to kostýmovo spolu ladilo najlepšie.

Video

VIDEO: Štylistka Zuzana Kanisová oblieka tváre Let's Dance – porotcov aj moderátorov. Čo všetko prezradila o tohtoročnej sérii tanečnej šou, ale tiež o svojich pracovných skúsenostiach alebo o tom, kto sa oblieka náročnejšie? Pozrite si v našom rozhovore.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Let's Dance

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...