Ak vzťah funguje, dvaja ľudia spolu rastú. A ja mám doma správneho chlapa, hovorí Tereza Ramba

Nemali sme na seba veľa času. Herečka Tereza Ramba pricestovala do Bratislavy oneskorene pre meškajúci vlak, no aj napriek tomu si našla čas na dohodnuté stretnutie v redakcii Pravdy v rámci relácie Ide o nás.

18.03.2023 00:00
debata (2)
Video

VIDEO: Herečka Tereza Ramba, jedna z najpopulárnejších českých herečiek sa vracia v komédii Buď chlap!. Hovorili sme o filme, rodine, o manželovi, ale aj o tom, ako podľa Terezy vyzerajú správni chlapi. Prezradila, akú psychohygienu dodržiava, aby jej herectvo neliezlo príliš do hlavy a prečo kývla na film o alkoholičke, ktorý vraj pôvodne kvôli deťom nechcela robiť.

Jedna z najpopulárnejších českých herečiek účinkuje v novom filme – romantickej komédii pod názvom Buď chlap!, v ktorej sa jej postava hlavnej ženskej hrdinky odmieta dať dohromady na vážnejší vzťah so svojím kamarátom z detstva. Dôvod – lebo nie je „poriadnym“ chlapom.

Martina Schindlerová Čítajte viac Schindlerová s partnerom na premiére: Pozrite sa, ako žiari! Očarila aj česká herečka a bavil sympaťák Prachař

Aj preto bola namieste otázka, či podľa Ramby, kedysi Voříškovej, existuje nejaký dokonalý správny chlap. Na otázku, ako vlastne vyzerá, vyhŕkla najprv so smiechom: „Ako môj manžel!“ Potom však už sama dodala, že definície toho, ako by sa mal podľa nej správať správny muž, sú širšie. Ako mama dvoch detí a manželka akrobata Matyáša Rambu je nadmieru spokojná. Tereza Ramba si zakladá na rodine a pochvaľuje si, čo všetko sa po boku svojho partnera naučila ona sama.

zväčšiť Herečka Tereza Ramba na návšteve redakcie Pravdy. Foto: Robert Hüttner, Pravda
Tereza Ramba Herečka Tereza Ramba na návšteve redakcie Pravdy.

V relácii, ktorá nie je úplne typickou epizódou z našej série Ide o nás, sme sa tentoraz zhovárali viac aj o samotnom nakrúcaní projektu Buď chlap!, o nových projektoch, ktoré má niekdajšia hviezda hitov Rafťáci či Bobule v pláne, alebo o tom, akú psychohygienu podstupuje, aby ju filmové úlohy a herecká práca nepohltili.

Podcast si môžete vypočuť aj cez obľúbené aplikácie.

Viac si už pozrite v našom videorozhovore, prípadne si môžete vypočuť podcastovú verziu relácie Ide o nás na vybraných platformách. Nižšie nájdete tiež galériu z bratislavskej premiéry, na ktorej nechýbal ani herec Jakub Prachař, režisér Michal Samir a mnoho ďalších známych tvárí.

Česká herečka Tereza Ramba stvárnila vo filme...
Speváčka Martina Schindlerová na filmovej...
+22Premiéra filmovej novinky Buď chlap! mala v...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vzťah #partner #nakrúcanie #Tereza Ramba #Buď chlap!

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....