Dva oscarové večery, tie isté šaty, rozdiel 3 roky! Rebel Wilson boj s nadváhou zvládla, o porovnanie sa postarala sama

43-ročná austrálska hviezda má byť právom na čo pyšná - kilá navyše sú preč, predviedla to v recyklovaných oscarových šatách.

15.03.2023 09:00
Rebel Wilson  koláž Foto: ,
Herečka Rebel Wilson v roku 2020 (vľavo) na červenom koberci Oscarov -vedľa na aktuálnej fotografii z párty magazínu Vanity Fair po udeľovaní Oscarov.
debata

O svojej ceste za zdravším a krajším telom herečka Rebel Wilson mesiace informovala fanúšikov na sociálnych sieťach. Premena, ktorá sa jej podarila, nemôže byť výraznejšia – herečka sa o porovnanie postarala pred pár dňami, keď sa ukázala na červenom koberci slávnej párty magazínu Vanity Fair. Tá sa koná tradične po rozdaní zlatých sošiek – obliekla si na ňu svoje oscarové šaty z roku 2020, kedy mala ešte vysokú nadváhu.

Ramona Agruma a Rebel Wilson Čítajte viac Zásnuby oslávili bozkom na najslávnejšom žúre roka: Zamilovaná Wilson s priateľkou nemôžu vyzerať šťastnejšie

Fotografiu v zlatých šatách z dielne návrhára Jasona Wu zverejnila aj na svojom Instagrame, kde napísala: "Znovu mám na sebe oscarové šaty z roku 2020 od Jasona Wu.

Modelka a aktivistka Adwoa Aboah v kreácii...
Herečka Sharon Stone na párty magazínu Vanity...
+52Nicky Hilton Rothschild na párty Vanity Fair...

Herečka sa v roku 2020 pustila do boja s nadváhou a za rok sa jej podarilo zhodiť niečo vyše 30 kíl. A jej hmotnosť sa nemení, úbytok je trvalý. Ako vtedy povedala pre médiá, do chudnutia sa pustila aj preto, aby zvýšila svoje šance na tehotenstvo. Wilson sa minulý rok v novembri stala matkou, ale dieťa jej vynosila náhradná mama.

43-ročná rodená Austrálčanka sa po červenom koberci Vanity Fair párty prešla so svojou snúbenicou Ramonou Agruma, zakladateľkou športovej značky Lemon Ve Limon.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #chudnutie #Rebel Wilson

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....