Daj mi pokoj s taľafatkami... Takej vety sa doma Vinczeová nedočká. Som rada, že mám partnera, ktorý mojej práci rozumie

Takmer každý večer doma líhajú do rovnakej postele, ale stretávajú sa opäť aj v práci. Potrebujú sa o nej ešte manželia Vinczeovci zhovárať?

08.03.2023 05:00
debata
Video

VIDEO: Rozhovor s Adelou Vinczeovou pre TV Pravda.

Známa moderátorka Adela Vincezová, ktorá je členkou poroty ôsmej série šou Let's Dance reagovala na otázku tak trochu prekvapene.

„Nerozumiem tomu úplne, teda… nerozumiem. Rozumiem. Poznám páry, ktoré sa nerozprávajú doma o práci a mne to príde zvláštne, lebo tá práca je takou veľkou súčasťou našich životov, že ja keby som prišla domov z práce a som ticho, tak… o čom sa človek potom baví,“ poznamenala Vinczeová. „Teda za predpokladu, že vás tá práca baví a napĺňa a vzbudzuje vo vás nejakú iskru,“ doplnila vzápätí.

zväčšiť Moderátorka Adela Vinczeová a jej manžel Viktor... Foto: TV Markíza
Adela Vinczeová a jej manžel Viktor Vincze Moderátorka Adela Vinczeová a jej manžel Viktor Vincze.

Teší ju, že jej manžel Viktor Vincze, ktorý je šou Let's Dance moderuje, zmýšľa podobne. „Aj on príde z práce, povie mi, čo počas dňa zažil, ja mu poviem, čo som zažila a debatujeme o tom. O Let's Dance sa určite rozprávame,“ pokračovala Adela Vinczeová.

ZAK Adela Vinczeová Čítajte viac Áno, budem na ihlách, priznala čerstvá 'mama' Vinczeová o večernej práci: Ak je to materinský pud, asi ho už mám

„Som vďačná, že mám partnera, ktorý rozumie mojej práci. Nie je to také, že… s týmito tvojimi šoubiznisovými taľafatkami mi daj pokoj, ja robím reálnu prácu… lebo aj toto je reálna práca,“ doplnila ešte moderátorka a porotkyňa, ktorú s manželom Viktorom spája aj zanietenie a nadšenie pre ekológiu.

Moderátorka a herečka Martina Zábranská a jej...
Aj modelka a bývalá účastníčka Let´s Dance...
+32Herec a moderátor Krištof Králik s manželkou.

Obaja na nej bazírujú aj v markízackych projektoch. Viac sa dozviete už v našom videorozhovore, kde Adela tiež prezradila, kto sa stará o dieťa, ktoré sa ako potenciálni rodičia snažia získať do adoptívnej starostlivosti. Viac vo videorozhovore.

Moderátorka a porotkyňa Adela Vinczeová v...
Porotca Ján Koleník a jeho kolegyňa Adela...
+13Moderátorka a porotkyňa Adela Vinczeová v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #práca #Viktor Vincze #Adela Vinczeová #Let´s Dance

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...