Aj princ sa potrebuje vyblázniť! Malý chlapec to v lese 'neubrzdil', mama sa ospravedlňovala! Bola to švédska princezná

Švédsky princ Oscar (7), syn korunnej princeznej Viktórie a jej manžela, princa Daniela, je zvyknutý na pózovanie pred objektívmi.

08.03.2023 09:00
oscar Foto:
Švédsky princ Oscar (7), syn korunnej princeznej Viktórie a jej manžela, princa Daniela.
debata

Na oficiálnych záberoch pózuje so svojou staršou sestrou, princeznou Estelle (11). Aj on je však chlapec ako každý iný v jeho veku. Dôkazom je aj príbeh švédskeho novinára, ktorý sa s kráľovskou rodinou náhodne stretol počas potuliek lesom.

zväčšiť Korunná princezná Viktória s rodinou. Foto: Linda Broström/Kungahuset
viktória Korunná princezná Viktória s rodinou.

Novinár Niklas Wahllöf sa nečakane „zrazi“ s členom kráľovskej rodiny. A to doslova. Novinár bol vonku v prírodnej rezervácii Lovö, ktorá sa rozprestiera na celom ostrove Lovön a na ňom leží aj Drottningholmský palác. Na úzkej cestičke ho stretla rodina s deťmi a traja urastení muži, ktorí sa veselo zdravili a nadväzovali očný kontakt s každým, kto išiel okolo.

Potom sa jednému z detí stala malá nehoda. „Malý chlapec s palicou, ktorú práve našiel, do mňa náhodou v behu narazil a jeho matka z diaľky zvolala: ‚Prepáčte, Oscar!‘ cituje Wahllöfa portál "Svensk Damtidning“. To, že ide o malého princa Oscara (7), si však uvedomil až vtedy, keď ho na to upozornil jeho spoločník. Povedal mi, že to bola princezná Viktória (45), princ Daniel (49) a ich dve deti, princezná Estelle (11) a Oscar (7) spolu s ich osobnými strážcami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Oscar

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...