Prevalcuje Matúš Kvietik Tomáša Maštalíra? Hlasujte o najväčšieho sympaťáka v seriálových novinkách Markízy

Seriálové novinky prinášajú obľúbených mužských hercov v zaujímavých úlohách. Pozrite si ich v našej galérii a pošlite hlas vášmu favoritovi.

16.02.2023 12:00
maštalír koláž Foto:
Tomáš Maštalír a Matúš Kvietik v novinke Klamstvo.
debata

Dramatická novinka Klamstvo, ktorá štartuje 20. februára na Markíze, prinesie napínavý príbeh s ťaživou témou. Laura Kalasová (Monika Horváthová) prijme pozvanie na rande od chirurga Andreja Rosického (Tomáš Maštalír) tesne po rozpade jej dlhoročného vzťahu, ktorý v nej zanechal trpkú príchuť. Napriek tomu, po príjemne strávenom večere pozve Andreja k sebe domov. Na druhý deň ho obviní, že ju znásilnil. Andrejova verzia udalostí je však úplne odlišná a nájsť pravdu je takmer nemožné…

Tomáš Maštalír v seriáli Klamstvo.
Pavol Višňovský v seriáli Klamstvo.
+5Matúš Kvietik v seriáli Klamstvo.

Pred kamerou série sa objaví množstvo hercov, ktorí sa tešia značnej priazni zvlášť ženského publika. Reč je nielen o Tomášovi Maštalírovi… V seriáli sa predvedie aj 31-ročný Matúš Kvietik, ktorý je aktuálne, aj s Maštalírom, k videniu v inom seriáli na Markíze – v novinke Dunaj, k vašim službám. Pred kamerami Klamstva sa objavia aj sympatickí herci ako Pavol Višňovský, Marek Geišberg, Martin Mňahončák, Ľuboš Kostelný či Martin Pallay. Pošlite hlas najväčšiemu sympaťákovi!

Matúš Kvietik hovorí o seriáloch Dunaj, Klamstvo aj o tom, ako sa žije s menom Kvietik

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Matúš Kvietik #seriál Klamstvo

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...