Kaia Gerber nepopiera, že má veľké privilégium! Kampaň pre Chanel jej však slávna mama nevybavuje

21-ročná Kaia Gerber, dcéra Cindy Crawfordovej, je žiadanou modelkou, ktorá si razí cestu svetom módy s veľkým úspechom.

30.01.2023 06:00
Cindy Crawford Foto:
Cindy Crawford a jej dcéra Kaia Gerber (vľavo) na aktuálnom zábere.
debata

Kaia Gerber je jednou z najslávnejších modeliek súčasnosti, na Instagrame ju sleduje 9 miliónov fanúšikov. Ako prezradila v rozhovore pre magazín Elle, ktorého titulku aktuálne zdobí, nepopiera, že má isté privilégium.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kaia (@kaiagerber)

21-ročná kráska je dcérou supermodelky Cindy Crawfordovej (56), ktorá zdobila stovky tituliek a jej sláva bola najväčšia v 90-tych rokoch. „Nebudem popierať, že mám isté privilégium. Aj keď je to len fakt, že mám naozaj skvelý zdroj informácií a niekoho, kto mi vie výborne poradiť, to vo mne vyvoláva veľké šťastie,“ opísala mladá kráska.

zväčšiť Kaia Gerber v Cannes 2022. Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
France Cannes 2022 Elvis Red Carpet Kaia Gerber v Cannes 2022.

Na konte má spoluprácu so značkami ako Chanel, Fendi, Miu Miu, Max Mara, Givenchy, Bottega Veneta a mnohé ďalšie. Na margo protekcie z pozície dcéry slávnej mamy však hovorí: „Moja mama občas hovorieva: ‚Keby som mohla len tak zatelefonovať a vybaviť kampaň pre Chanel, bolo by to pre mňa, nie pre teba‘,“ vysvetlila Kaia.

Slávna Cindy Crawford však takisto vníma svoju dcéru ako veľkú inšpiráciu. V rozhovore pre magazín People povedala: "Na Kaiy a celej tejto generácii milujem to, že sú oveľa odvážnejšie v experimentovaní. Neboja sa povedať: ‚Idem si ostrihať vlasy. Zafarbím si ich na ružovo. Nechám si vlasy predĺžiť‘.“ Práve niekdajšia topmodelka sa dlhé roky, aj počas jej aktívnej kariéry, experimentovaniu so vzhľadom vyhýbala.

Topmodelka Kaia Gerber prišla podporiť svojho...
Topmodelka Kaia Gerber prišla podporiť svojho...
+5Topmodelka Kaia Gerber a jej nádherný mejkap na...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cindy Crawford #Kaia Gerber

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...