Veselá, bujaro sa zabávajúca! Aj taká bola Charlene v počiatkoch vzťahu s Albertom, pozrite sa. Oslavuje 45 rokov

V roku 2011 sa princ Albert oženil s bývalou reprezentantkou Juhoafrickej republiky v plávaní, Charlene Wittstockovou. Z peknej blondínky sa tak stala Charlene Grimaldi s titulom monacká princezná.

25.01.2023 14:50
charlene Foto:
Charlene Wittstock ako snúbenica princa Alberta, vedľa nej princ Albert a jeho sestra, princezná Caroline v roku 2010.
debata

Charlene Wittstock je olympijská plavkyňa a učiteľka, ktorá sa s Albertom zoznámila v roku 2000. Od spoločnej návštevy zimných olympijských hier v Turíne v roku 2006 ju bolo s kniežaťom pravidelne vídať aj na verejnosti.

zväčšiť Charlene Wittstock po boku svojho snúbenca,... Foto: Profimedia
Charlene Wittstock Charlene Wittstock po boku svojho snúbenca, princa Alberta.

Dnes je z nej decentná dáma, pred svadbou však vedela svetu ukázať aj svoju veselú tvár – svet napríklad obleteli zábery bujaro sa zabávajúcej Charlene po boku Alberta aj jeho sestry Caroline, kedy spoločne navštívili podujatie „World Music Monaco 2010“.

Charlene Wittstock v roku 2010 po boku svojho...
Charlene Wittstock v roku 2010 po boku svojho...
+12Charlene Wittstock ako snúbenica princa...

Svadbu si zaľúbenci vystrojili hneď dva razy. 1. júla sa konal obrad v trónnej sále kniežacieho paláca v Monaku. 2. júla sa konal veľkolepejší, cirkevný obrad, pred biskupom Bernardom Barsim. Nevesta, oblečená v bielej svadobnej róbe od Giorgia Armaniho s dlhou vlečkou, mala celý čas na tvári závoj. Nechala si ho aj pri nastoknutí prsteňa svojím vyvoleným a zložila ho až pri záverečnom bozku mladomanželov. Zaľúbenci si vymenili prstene z bieleho zlata a platiny od francúzskeho výrobcu Cartier. Počet hostí sa vyšplhal k číslu 800.

charlene Čítajte viac Charlene čakala na svadbu s princom Albertom vyše 10 rokov! Urobila ju šťastnou?

V decembri 2014 Charlene porodila chlapčeka a dievčatko. Dievča dostalo meno Gabriella Therese Márie a chlapec Jacques Honoré Rainier.

Monacké knieža Albert a jeho manželka - princezná Charlene. Čítajte viac Kňažná Charlene porodila dvojičky, Monako oslavuje

Obraz dokonalej rodinky sa začal rozpadať, keď princeznú Charlene na niekoľko mesiacov v roku 2021 choroba „uväznila“ v rodnej krajine. Množili sa špekulácie o krachu prominentného manželstva aj rozvode, Charlene bola aj po príchode do Monaka pred verejnosťou skrytá. V poslednom období sa však opäť ujala svojich povinností a pár razy sa vyjadrila aj na tému údajnej krízy v manželstve – viac tu.

Monacké knieža Alberta a jeho manželku Charlene...
Slovenská modelka a ambasádorka Červeného kríža...
+3Zľava: Speváčka Imany, dvojica hostí, Camille...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Charlene

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...