Ako voda a oheň! Takto šiel čas s kráskami z hitu O.C. Kalifornia - Marissou a Summer

Blond Marissa a tmavovláska Summer! Obe sa stali idolmi pre tínedžerov po celom svete - dve krásne hviezdy seriálu O.C. Kalifornia - ako sa zmenili?

25.01.2023 06:00
Rachel Bilson Foto:
Mischa Barton a Rachel Bilson v roku 2003.
debata

V roku 2003 spravil z herečky Mischy Bartonovej seriál O.C. Kalifornia hviezdu doslova zo dňa na deň. A nielen z nej. Hoci hlavnou hviezdou televízneho hitu bola práve ona, sláva neobišla ani jej seriálovú kamarátku – rovnako krásnu Rachel Bilson (41), zahrala si rolu Summer Robertsovej.

zväčšiť Zľava: Ben McKenzie, Rachel Bilson, Mischa... Foto: SHUTTERSTOCK
Adam Brody Zľava: Ben McKenzie, Rachel Bilson, Mischa Barton a Adam Brody v roku 2003.

Krásna, vysoká, štíhla blondínka nemala ani dvadsať, keď sa stala ako Marissa Cooper idolom tínedžeriek po celom svete. Rovnako obdivovanou bola aj Summer Roberts, ktorá sa ako tmavovláska stala akýmsi protipólom blond Marissy. Rachel Bilson mala v čase štartu seriálu 21 rokov, Barton bola o čosi mladšia, v seriáli začala ako 17-ročná. 24. januára oslávila rodáčka z Londýna 37 rokov. Život oboch seriálových herečiek sa však v realite uberal celkom odlišným smerom.

Herec Bill Hader a herečka Rachel Bilson tiež ukončili svoj vzťah v roku 2020. Čítajte viac Šokujúca odpoveď herečky z OC Kalifornia na otázku o bývalom: Najviac mi chýba jeho...

Keď Barton zo seriálu v roku 2006 odišla, jej život nabral smer, aký si nepredstavovala. Závislosť od drog a alkoholu ju od roku 2007 priviedla niekoľkokrát do liečebne. Lukratívne ponuky sa jej vyhýbajú, ale herečka si za to môže viac-menej sama. Problémy s producentami ju prenasledujú od roku 2014, kedy sa „vykašľala“ na zmluvu a dala prednosť túlaniu sa po Európe. Scenárista Daniel Lief ju vtedy zažaloval za to, že neprišla na nakrúcanie snímky Promot. Dostala aj ďalšiu možnosť – v roku 2019 sa stala súčasťou dokumentárnej reality šou The Hills na MTV, ale vydržala v nej len jednu sezónu.

Mischa Barton a Rachel Bilson v roku 2003.
Zľava: Ben McKenzie, Rachel Bilson, Mischa...
+8Rachel Bilson v roku 2013.

Rachel Bilson žila dlhý čas vo vzťahu s kanadským hercom Haydenom Christensenom, s ktorým sa spoznali v roku 2007 počas nakrúcania snímky Jumper a o rok neskôr sa zasnúbili, dvojica má spolu dcérku Briar Rose. Pred oltár sa ale nikdy nepostavili a v roku 2017 sa po desiatich rokoch rozišli. Následne herečka tvorila pár s ďalším hercom, s Billom Haderom (2019 – 2020). V minulosti Bilson tri roky žila aj so svojím kolegom zo seriálu O.C. Kalifornia, s Adamom Brodym (2003 – 2006).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mischa Barton #Rachel Bilson

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...