Ďalšia z krásnych ex Leonarda DiCapria sa vydala! Aká bola hviezda Victoria's Secret nevesta?

Niekdajšia hviezda značky Victoria's Secret, modelka Erin Heatherton, je už pod čepcom.

18.01.2023 13:00
Modelka Erin Heatherton Foto:
Modelka Erin Heatherton.
debata

Zoznam modeliek, ktoré randili s hollywoodskym hercom Leonardom DiCapriom, krátky rozhodne nie je. Mnohé z jeho bývalých lások, ktoré mali v čase, kedy herca očarili zvyčajne krátko po 20-ke, sa v poslednom období postavilo pred oltár. Urobila tak aj bývalá hviezda značky Victoria's Secret, modelka Erin Heatherton. 33-ročná americká rodáčka povedala „áno“ svojmu snúbencovi, Karolovi Kocembovi.

Krásna blondínka zverejnila na svojom Instagrame video z jej veľkého dňa s vetou: „Najlepší týždeň môjho života.“ Na videu je tak k videniu krásna Erin v jej svadobných šatách, ako sa oddáva svadobnej závere spolu s jej čerstvým manželom.

Erin Heatherton, ktorá očarila aj na stránkach prestížneho magazínu Sports Illustrated, randila s hercom v roku 2012, v tom čase mala 22 rokov. Po rozchode sa o svojom slávnom ex nijako zle nevyjadrovala. „Je to úžasný človek, sme priatelia a prajem mu všetko najlepšie,“ citoval ju vtedy denník Daily Mail.

toni Čítajte viac Dokonalá plážová nevesta Toni Garrn! Sen o svadbe na útese mora si splnila, Alexovi Pettyferovi povedala druhý raz áno

Nedávne svadby si vystrojli aj ďalšie krásky zo zoznamu hercových ex – v roku 2019 sa vydala Kelly Rohrbach, nemecká hviezda Toni Garrn sa do bieleho obliela v roku 2022. V galérii si pozrite krásky, ktoré sa stali partnerkami slávneho DiCapria!

Gisele Bündchen a Leonardo DiCaprio v roku 2005.
Modelka Bar Refaeli.
+11Nemecká topmodelka Toni Garrn na archívnej...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Erin Heatherton

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...