Vica Kerekes: Úspešná, moderná, krásna - chceme byť všetko, ale kde sme nechali mužov?

Herečka Vica Kerekes prekvapila. Je vari možné, že by skončila s herectvom? Počas návštevy redakcie Pravda v relácii Ide o nás naznačila niekoľko smerov, ktorými by sa mohla vydať.

18.01.2023 00:00
debata (4)
Video

VIDEO: Herečka Vica Kerekes o nových filmových projektoch, o tom, čo ju trápi, ako vníma správanie ľudí, politikov, či vníma krízu mužstva alebo tiež o tom, ako našla svoj životný balans a ženstvo.

Herečku Vicu Kerekes uvidia diváci už čoskoro v novom filme Slúžka režisérky Mariany Čengel-Solčanskej. Je to jeden z ďalších projektov v jej bohatom filmovom zozname.

Zuzana Mauréry Čítajte viac Našla som si svoje miesto, vraví Mauréry o práci na filme Slúžka. Trailer už láka, pozrite si ho

Nielen o ňom však hovorila v relácii Ide o nás. Téma LGBTI+ menšiny, radikalizácia medzi obyčajnými ľuďmi, strach z neznámeho, absencia empatie – aj to sú témy, ktoré sme načali v rámci rozhovoru s populárnou slovensko-maďarskou herečkou.

zväčšiť Herečka Vica Kerekes na návšteve redakcie... Foto: Ivan Majerský, Pravda
Vica Kerekes Herečka Vica Kerekes na návšteve redakcie Pravdy v relácii Ide o nás.

Vica hovorila tiež o ženstve, (ne)dostatku silných mužov a zároveň prezradila, že hoci jej herecký talent bol daný do vienka a pri hraní zabúda na všetko okolo, profesiu herečky sprevádza aj množstvo (pre ňu) negatívnych sprievodných javov. Dokonca uvažovala nad tým, že by možno zmenila povolanie.

Podcast si môžete vypočuť aj cez obľúbené aplikácie.

O aké javy ide? Čo bola pre ňu v kariére doposiaľ najtvrdšia rana a musela niečo kvôli svojej práci obetovať? A ktorým smerom by sa mohla vydať, ak by s herectvom „sekla“ To všetko sa dozviete v našom videorozhovore, prípadne si vypočujte rozhovor v podcastovej podobe.

Dana Droppová a Aňa Geislerová vo filme Slúžka.
Cyril Dobrý a Radka Caldová vo filme Slúžka.
+4Herečka Zuzana Mauréry na zábere z nakrúcania...

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #herectvo #Politika #Vica Kerekes #ženstvo #Slúžka #Ide o nás #LGBTI+

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...