Ukážková mama, obľúbená nevesta či bezprostredná princezná z ľudu! Kate oslavuje, pre tieto podoby ju ľudia milujú

Minulý rok oslávila okrúhlu štyridsiatku, no 365 dní ubehlo naozaj rýchlo. A boli poriadne turbulentné. Aj pre princeznú Kate.

09.01.2023 07:24
Princezná Kate, rozličné podoby, narodeniny Foto: ,
Princezná Kate je milujúcou mamou. Potvrdzuje to množstvo záberov, napríklad aj tento, na ktorom je s najmladším synom - princom Louisom.
debata

Posledné týždne starého roka, ale najmä prvé dni toho nového nepochybne poznačili škandalózne odhalenia z knihy jej švagra – princa Harryho. V memoároch nazvaných Náhradník sa vo viacerých kapitolách venuje aj vzťahu jeho manželky Meghan s Kate, problémom čo drobným konfliktom, ktoré medzi nimi boli. Tvrdí tiež, že to bola práve Kate a jej manžel William, ktorí ho kedysi presvedčili, aby si na večierok v kostýmoch obliekol nacistickú uniformu.

Britain Royals Čítajte viac Neopovažuj sa takto hovoriť o mojej žene, kričal vraj princ Harry na otca Karola III. Čo bol dôvod?

To všetko asi nahráva k faktu, že tohtoročná oslava narodenín trojnásobnej mamy nebude úplne bez poškvrny. Kate však aj napriek novým tvrdeniam a informáciám, ktoré zjavne budú už v nasledujúcich dňoch podporené novými rozhovormi v médiách, patrí medzi najobľúbenejšie členky britskej kráľovskej rodiny.

Princezná Kate ako "milovaná nevesta". Vzťah...
Princezná Kate ako stelesnenie pozitívnych...
+12Princezná Kate je milujúcou mamou. Potvrdzuje...

Za uplynulý rok sa stihla z vojvodkyne Kate stať princezná z Walesu, k čomu prispel fakt, že v septembri skonala britská kráľovná Alžbeta II. a jej vnuk, princ William sa v následníckej línii posunul na prvé miesto. Jeho polovička Kate je teda už momentálne v „čakačke“ na titul britskej kráľovnej manželky.

princezná Kate, najpopulárnejšie šaty roka 2022 Čítajte viac Toto je 9 najpopulárnejších šiat princeznej Kate v roku 2022! Ohúrila v nežnej ružovej, prvé miesto však patrí...

Na tento post ju predurčuje nielen manželstvo s Williamom, ale podľa mnohých odborníkov aj vlastnosti, ktorými Kate disponuje a podoby, v akých sa priam bezchybne dokáže prezentovať na verejnosti. Bežní Briti oceňujú Kate ako manželku a matku, ktorá veľmi často pôsobí ako iní rodičia, keď príde na riešenie záležitostí svojich detí či komunikáciu s inými na verejných akciách.

Princezná Kate je pred objektívmi aj dokonalou... Foto: SITA/AP, Aaron Chown
Princezná Kate, rozličné podoby, narodeniny Princezná Kate je pred objektívmi aj dokonalou matkou a manželkou - na zábere z júna 2022 s manželom - princom Williamom a ich troma deťmi - princom Louisom, princeznou Charlotte a princom Georgom.

Pôvabná tmavovláska je pre Britov a Britky vzorom štýlu a priam módnou ikonou, jej úroveň verejnej prezentácie je na veľmi vysokej úrovni a vidieť to aj na záujme a priazni verejnosti. Zároveň sa však Kate nebojí prezentovať ani športovejšiu stránku a keď treba, tak zase serióznu podobu pri stretnutiach s predstaviteľmi politických organizácií či tretieho sektoru.

Kate, princezná z Walesu Čítajte viac Kate ukázala darček od princa Williama! Luxusný nie je ani náhodou, ale chcú ho všetky ženy...

V neposlednom rade je princezná Kate v dobrom vzťahu aj s kráľom Karolom III. a jeho manželkou Camillou, kráľovnou manželkou. Teda aspoň podľa záberov, ktoré sa objavujú v médiách. To zase nahráva – najmä fanúšikom monarchie – k sympatiám voči rodinnej súdržnosti a jednote.

V kontraste s princom Harrym a jeho manželkou Meghan je to vec, ktorá stále Kate prihráva body v očiach mnohých. Hoci nepochybne jej nejaké aj ubudli po odhaleniach z novej knihy. Rok však ubehne veľmi rýchlo a „dnešná“ oslávenkyňa si ho užije určite v znamení ďalších zmien. Čoho sa dočkáme, ukáže čas a naše bohaté galérie. Pozrite si aj tú s verejnými podobami oslávenkyne Kate.

VIDEO: Princezná, matka aj módna ikona Catherine Middleton

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #narodeniny #manželka #matka #oslava #nevesta #princezná Kate

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...