Pitt aj Depp v roku 2023 oslávia 60-ku! Ale aj tento seriálový idol, ktorý ich výzorom schová do vrecka

Pozrite sa, ktorí slávni muži Hollywoodu v tomto roku sfúknu na torte 60 sviečok!

02.01.2023 14:30
pitt koláž Foto:
Brad Pitt a Johnny Depp - v roku 2023 z nich budú 60-nici.
debata (2)

Slávny režisér, ktorý má na svojom konte dve zlaté sošky Oscara, Quentin Tarantino, oslávi 60-ku v marci. V Hollywoode sa preslávil už v 90-tych rokoch, jeho „šnúra“ úspechu pokračuje stále. Na konte má filmové hity ako Pulp Fiction: Historky z podsvetia, Kill Bill, Nehanební bastardi, Vtedy v Hollywoode… Je ženatý s izraelskou speváčkou Daniellou Pickovou, ktorá je od neho mladšia o 20 rokov. Svadbu si vystrojili v roku 2018.

Herec John Stamos.
Herec Brad Pitt na premietaní svojho nového...
+9Nemecký herec Til Schweiger.

Johnny Depp má na svojom hereckom konte 3 nominácie na Oscara a desiatky skvelých filmových rolí – Nožnicovoruký Edward, Strach a hnus v Las Vegas, Čokoláda, Piráti z Karibiku, Charlie a továreň na čokoládu… Jeho kariéru však naplno zatienil škandál s exmanželkou, herečkou Amber Heardovou – ich súdnemu sporu a škandálom priamo z ich spálne sa prizeral celý svet. 60-ku oslávi v júni.

V súdnom procese medzi Amber Heardovou a...
Amber Heard na zábere  zo súdneho procesu vo...
+6 Johnny Depp na zábere zo súdneho procesu vo...

Ak ste milovali komédiu Svadba môjho najlepšieho priateľa z roku 1997, potom bezpochyby aj kvôli jej hlavnému mužskému predstaviteľovi, hercovi Dermotovi Mulroneymu. Filmový krásavec žije v súkromí spokojný rodinný život, od roku 2008 je ženatý s Tharitou Cutulleovou, s ktorou má dve deti. 60-ku oslávi v októbri.

Či už po boku novej lásky alebo single, koncom roka 2023 oslávi okrúhlu 60-ku jeden z najsexi mužov Hollywoodu, ženami zbožňovaný Brad Pitt. Pred oltár sa postavil dva razy – jeho prvou manželkou bola Jennifer Aniston (2000–2005), následne jej zlomil srdce, keď sa počas nakrúcania snímky Pán a pani Smithovci zamiloval do kolegyne Angeliny Jolie. Ich vzťah sa rozpadol v roku 2016 potom, čo si v roku 2014 povedali „á­no“.

Herec Brad Pitt predstavil v Paríži film Bullet...
Herec Brad Pitt prichádza na premiéru filmu...
+9Herec Brad Pitt na premiére novinky Bullet...

John Stamos, hviezda úspešného seriálového hitu Plný dom, sa 60-nikom stane v auguste. Otcom sa stal ako 54-ročný, syna mu porodila o 23 rokov mladšia modelka Caitlin McHugh, jeho manželka. Pri pohľade na slávneho seriálového herca len ťažko uveriť, že o pár mesiacov oslávi 60-ku… Žeby za jeho skvelým výzorom bola práve jeho mladá „polovička“? A hoci Stamos nie je taký slávny ako jeho kolegovia Pitt či Depp, výzorom za nimi rozhodne nezaostáva, ba priam naopak – doslova ich „schová“ do vrecka.

zväčšiť John Stamos a jeho manželka na premiére filmu... Foto: Profimedia
stamos John Stamos a jeho manželka na premiére filmu Expedícia: Džungľa.

60-ku oslávi aj oceňovaný režisér Alejandro G. Iñárritu, komik Mike Myers, nemecký herec Til Schweiger, Steven Soderbergh, Greg Kinnear, Benjamin Bratt, William Baldwin, Tate Donovan…

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Brad Pitt #Johnny Depp

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...