30. november! Dátum narodenia spája jednu z najslávnejších seriálových blondínok aj krásku zo Sports Illustrated

V stredu, 30. novembra, si sviečku na torte sfúkne hneď niekoľko slávnych hviezd zo sveta filmu a televízie.

30.11.2022 07:30
debata

Dve krásne dámy – Chrissy Teigen a Kaley Cuoco spája nielen spoločný deň narodenia, ale dokonca aj rok. Obe tak oslavujú 37 rokov. A ešte zaujímavosť – obe s dieťatkom pod srdcom. Manželka Johna Legenda, modelka Chrissy Teigen, je už vo vysokom štádiu tehotenstva a čoskoro na svet privedie ich tretieho spoločného potomka. Vo svete modelingu jej meno zarezonovalo, keď sa v roku 2010 objavila v Plavkovom špeciáli magazínu Sports Illustrated, následne si na jeho obálke zapózovala s Ninou Agdal a Lily Aldridge v roku 2014.

zväčšiť Zľava:  Nina Agdal , Lily Aldridge a Chrissy... Foto: Profimedia
Nina Agdal, Lily Aldridge Zľava: Nina Agdal , Lily Aldridge a Chrissy Teigen na titulke Sports Illustrated Swimsuit Issue v roku 2014.

Divákmi zbožňovaná seriálová Penny z Teórie veľkého tresku, herečka Kaley Cuoco, privedie o pár mesiacov na svet svoje prvé dieťa. Partnerovi, hercovi Tomovi Pelphreymu, porodí ako 37-ročná dievčatko. Herečka Kaley Cuoco má za sebou dve nevydarené manželstvá. S tenistom Ryanom Sweetingom bola zosobášená v rokoch 2013 až 2016. O dva roky neskôr sa potom vydala za Karla Cooka, ale aj ich zväzok sa skončil rozvodom – súd ich rozviedol minulý rok.

zväčšiť Tom Pelphrey a Kaley Cuoco na 74. ročníku... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
2022 Primetime Emmy Awards - Arrivals Tom Pelphrey a Kaley Cuoco na 74. ročníku udeľovaní televíznych cien EMMY.

Ale 30. november prinesie oslavy aj hercovi Benovi Stillerovi, ktorý má 57 rokov. Stiller je americký herec, komik, režisér a scenárista. Hoci sa herectvu venoval už od detstva, úspech zaznamenal až v roku 1998 filmom Niečo na tej Mary je. Neskôr nasledovali filmy Protivný svokor, Kňaz, rabín a blondínka alebo keď sa traja majú radi, Zoolander či Noc v múzeu alebo Susedská hliadka a i.

zväčšiť Mexický rodák Gael García Bernal. Foto: SHUTTERSTOCK
Gael García Bernal Mexický rodák Gael García Bernal.

Uznávaný režisér a producent Ridley Scott oslavuje 85 rokov a na svojom konte má slávne filmy ako Marťan, Dobrý ročník, Gladiátor, Thelma a Louise, Votrelec a mnohé ďalšie. Za svoje filmy bol štyri razy nominovaný na Oscara, ale ako režisér nezískal doposiaľ žiadneho.

Chrissy Teigen prišla v šatách Naeem Khan.
Kaley Cuoco a jej kolega z Torie veľkého tresku...
+13Mexický rodák Gael García Bernal.

44 rokov oslavuje mexický rodák Gael García Bernal, ktorý sa preslávil vo filmoch ako Babel, Náuka o snoch, Zlá výchova.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kaley Cuoco #Chrissy Teigen

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...