Monacké dvojičky v gala: Jacques v uniforme ako princ Albert! Gabriella sa nezladila s mamou, ale s inou dámou

Víkendové oslavy štátneho sviatku v Monaku sa niesli v pompéznom duchu. Obyvatelia kniežatstva mohli na omši v Monte Carle či neskôr na balkóne paláca vidieť členov rodiny Grimaldiovcov.

23.11.2022 11:00
Princ Jacques a princezná Gabriella Foto: ,
Princ Jacques a princezná Gabriella počas osláv Národného dňa Monaka.
debata

Popri dospelých s modrou krvou však pozornosť budili aj jej menší členovia. Reč je o 7-ročných dvojičkách princeznej Charlene a princa Alberta. Gabriella a Jacques sa v spoločnosti ostatných ocitli pod paľbou objektívov, svoje vystúpenie však zvládli ako ostrieľaní profesionáli s detskou dávnou roztomilosti.

zväčšiť Princ Albert,  princezná Charlene, princ... Foto: SITA/AP, Eric Gaillard
Princ Albert, princezná Charlene Princ Albert, princezná Charlene, princ Jacques a princezná Gabriella počas osláv Národného dňa Monaka.

Malý Jacques mal počas osláv na sebe uniformu, ktorá korešpondovala s uniformou jeho otca. Chlapček nezabudol ani na biele rukavičky či čiapku, presne takú, akú mal princ Albert. Aj preto pohľad na dvojicu otca a syna určite potešil všetkých prizerajúcich sa, rovnako ako aj fotografov.

zväčšiť Princezná Charlene, princ Jacques a princezná... Foto: SITA/AP, Eric Gaillard
Charlene Princezná Charlene, princ Jacques a princezná Stephanie počas osláv Národného dňa Monaka.

Zatiaľ, čo Jacques oblečením ladil s otcom, v prípade malej princeznej Gabrielly to bolo inak. Charlene, ktorá na slávnostné podujatie Národného dňa Monaka prišla v elegantnej bielo-čiernej kombinácii, malá princezná sa na verejnosti ukázala v červenom kabátiku. Zvolenou farbou oblečenia tak síce neladila s mamou, ktorá stavila na jej obľúbenú značku Akris, ale s iným členom kráľovskej rodiny. Reč je o princeznej Stephanie (57), mladšej sestre princa Alberta (64) a teda tete malej Gabrielly. Tá si oslavy vychutnala taksito odetá do červenej – viac o móde členov kniežacej rodiny tu.

Princ Jacques a princezná Gabriella počas osláv...
Princ Albert a princezná Gabriella počas osláv...
+7Princ Albert,  princezná Charlene, princ...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Charlene #princ Albert

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...