Z princeznej krásna nevesta! Natalia Germani zverejnila foto zo svadby, takto žiarila v bielej

29-ročná herečka Natalia Germani ide z filmu do filmu, ale darí sa jej aj v súkromí.

21.11.2022 13:51
Natalia Germani Foto: ,
Herečka Natalia Germani.
debata

Len pred pár týždňami zažiarila na premiére novinky režisérky Terezy Nvotovej Svetlonoc, v ktorom si zahrala jednu zo ženských rolí. Aktuálne sa k divákom vráti aj v pokračovaní úspešnej českej rozprávky Princezná zakliata v čase, v ktorej hrá princeznú Ellenu.

Svoj veľký deň si však 29-ročná herečka užila aj v súkromí. Ako aktuálne informuje svojich fanúšikov na Instagrame, 11. novembra sa z nej stala vydatá pani, zábermi zo svadby sa pochválila práve na sociálnej sieti. „Áno“ povedala muzikantovi Martinovi Valihorovi, s ktorým už vychovávajú dcérku Zunu. Tá prišla na svet v roku 2020 a ako vidieť na zverejnených záberoch, nechýbala ani na svadbe svojich rodičov.

Germani mala ako nevesta na sebe šaty z hladkého bieleho saténu, ktoré boli v páse previazané bielou stuhou, zdobil ich veľmi decentný výstrih v tvare písmena V. Dlhé blond vlasy si herečka nechala sčesať do drdola, jej tvár zdobil slávnostný mejkap, ktorému dominoval výraznejší rúž na perách.

princezna zakliata v case2 Čítajte viac FOTO VIDEO Princezná zakliata v čase bodovala na Netflixe. Čím prekvapí v druhej časti?

Dvojica sa zosobášila v Aspene, nevesta si tak v svadobných šatách zapózovala obklopená pravou „zimnou rozprávkou“. Pri zverejnených záberoch sa už množia blahoželania od kolegov – veľa šťastia už herečke zaželala Barbora Švidraňová, Karin Haydu, Kristína Svarinská, Tereza Nvotová a mnohé ďalšie.

Video
Natalia Germani

Pozrite si rôzne filmové tváre obľúbenej herečky.

Fotogaléria
Herečka Natalia Germani.
Soňa Norisová, Zuzana Kronerová a Natália...
+31Inscenácia Slovenského národného divadla Vojna...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Natália Germáni

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....