Mladšia kópia Gondíkovej aj urastený Muž roka Hložek! Na Českom slávikovi sa slávni rodičia pýšili potomkami

Po boku 18-ročnej dcéry Nely sa na podujatí Český slávik 2022 usmievala Adéla Gondíková. Vedľa syna si pyšne zapózoval spevák Standa Hložek.

13.11.2022 12:31
Adéla Gondíková Foto:
Adéla Gondíková a jej dcéra Nela Brousková na podujatí Český slávik 2022 .
debata (1)

Galavečer Český slávik 2022 prilákal do pražského Forum Karlín množstvo známych osobností. Niektoré z nich sa na červenom koberci predviedli so svojimi potomkami. Po boku dcér sa usmievali Adéla Gondíková či Felix Slováček, vedľa syna si zapózoval spevák Standa Hložek.

Speváčka Dara Rolins na jubilejnom 60. ročníku...
Speváčka Monika Bagárová v šatách z dielne...
+26Slovenská dizajnérka a influencerka Vanda Janda...

Český spevák Standa Hložek prišiel na galacečer s manželkou aj synom Matyášom. Duo spevákov Standa Hložek a Petr Kotvald sa v bývalom Československu tešilo enormnej popularite. Na konte dvojice je niekoľko hitov ako „Můj čas“, ktorú naspievali s Hanou Zagorovou či „Holky z naší školky“. 26-ročný urastený Matyáš Hložek nie je v Čechách neznámy. Nevybral sa síce po stopách svojho otca, ale prerazil v inej oblasti – reč je o fitness. V roku 2017 získal tento sympatický fitness tréner titul Muža roka.

zväčšiť Standa Hložek a jeho syn Matyáš na podujatí... Foto: Profimedia
Standa Hložek Standa Hložek a jeho syn Matyáš na podujatí Český slávik 2022 .

So svojou peknou dcérou Nelou Brouskovou si počas sobotného večera užila spoločné chvíle aj česká moderátorka a herečka Adéla Gondíková (49). Jej dcéra pochádza z manželstva s muzikantom Ondřejom Brouskom. 18-ročná Nela je kučeravá čiernovláska a podobu so slávnou hviezdou rozhodne nezaprie, jej tvár zdobí očarujúci úsmev, aký má aj jej mama, ktorá sa v roku 2019 vydala za herca Jiřího Langmajera.

Dara Rolins Čítajte viac OBRAZOM: Gottová, Rolins, Borhyová, Žbirková... Jubilejný galavečer Český slávik si nechal ujsť málokto

Na podujatí sa zúčastnila aj speváčka aj herečka Anna Julie Slováčková, 27-ročná dcéra Felixa Slováčka a Dagmar Patrasovej. Práve po boku slávneho otca sa pekná blondínka usmievala do objektívov prítomných fotografov. Sympatická blondínka stavila na šaty v odtieni kráľovskej modrej a blond hrivu si nechala vypnutú dohora. Slováčková má za sebou náročné obdobie, boj s rakovinou prsníka, ktorý jej diagnostikovali v roku 2019. Pravidelne o prekonanej rakovine prsníka hovorí, upozorňuje na prevenciu – viac čítajte tu.

zväčšiť Felix Slováček a jeho dcéra  Anna Slováčková na... Foto: Profimedia
Felix Slováček Felix Slováček a jeho dcéra Anna Slováčková na gala podujatí Český slávik.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Český slávik

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...