Aj vďaka tomuto cviku má Jessica Biel taký sexi zadok a stehná! Je náročný, ale oplatí sa

Jessica Biel má priam vražedné krivky. Očarujúca manželka Justina Timberlakea pred pár mesiacmi oslávila okrúhlu 40-ku a je spokojnou mamou dvoch synov.

08.11.2022 13:30
Jessica Biel Foto:
Jessica Biel predvádza sexi telo pred objektívmi.
debata

Hoci v jej prípade celkom sedí označenie „prirodzená kráska“ a gény jej naozaj priali, o svoje telo sa musí starať tak či tak. Ak chce postavičku ako lusk, trénuje tak, ako milióny iných žien.

Herečka a producentka Jessica Biel stavila na...
Herečka a producentka Jessica Biel na premiére...
+5Jessica Biel predvádza sexi telo pred objektívmi.

Sexi zadok, stehná a vyrysované lýtka – ktorá žena by po nich netúžila? Existujú jednoduchšie aj zložitejšie cviky, ktoré sa dokážu postarať práve o tieto ženské partie. Slávna herečka predviedla, že dokáže naozaj náročné cviky cielené na tieto často tela. O akých cvikoch je reč? O cviku s názvom pistol squat (drepe na jednej nohe, pričom druhá noha je vystretá smerom dopredu).

Tento drep je naozaj ťažké, ale efektívne balančné cvičenie. Trénujú sa ním zároveň aj svaly jadra (core), pretože je potrebné držať pri cvičení rovnováhu, čo je naozaj náročné. Keďže telesná hmotnosť zostáva len na jednej nohe, tá dostáva poriadne zabrať.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Biel (@jessicabiel)

Cvik nie je určený pre začiatočníkov a treba sa k nemu prepracovať postupne. Istou pomôckou môže byť aj spôsob, akým pistol squat cvičí práve Jessica Biel – tá stojí na tréningovom plyo boxe, na ktorom robí práve tento cvik (video). Ak patríte medzi fyzicky zdatné ženy a trénujete pravidelne, môžete skúsiť práve tento cvik na spevnenie zadku a stehien.

Môžete začať aj s pomocou TRX (video)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jessica Biel

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...