Sladké výročie! Pred 3 rokmi sa princezná Beatrice zasnúbila, o zaľúbené fotografie sa postarala jej sestra

26. septembra 2019 oznámila britská princezná Beatrice zasnúbenie s Edoardom Mapellim Mozzim.

27.09.2022 11:00
Princezná Beatrice a jej snúbenec Edoardo... Foto: ,
Princezná Beatrice a jej snúbenec Edoardo Mapelli Mozzi sa zasnúbili v Taliansku. Zábery poskytol médiám Buckinghamský palác, ich autorkou je mladšia sestra princeznej, princezná Eugenie.
debata

Buckinghamský palác vtedy zverejnil zábery a uviedol, že dvojica sa zasnúbila v Taliansku. Zaľúbené fotografie snúbencov mala na svedomí sestra princeznej Beatrice, princezná Eugenie.

zväčšiť Princezná Beatrice a jej snúbenec Edoardo... Foto: Reuters, Princess Eugenie
Princezná Beatrice a jej snúbenec Edoardo Mapelli Mozzi sa zasnúbili v Taliansku. Zábery poskytol médiám Buckinghamský palác, ich autorkou je staršia sestra princeznej, princezná Eugenie. Princezná Beatrice a jej snúbenec Edoardo Mapelli Mozzi sa zasnúbili v Taliansku. Zábery poskytol médiám Buckinghamský palác, ich autorkou je staršia sestra princeznej, princezná Eugenie.

Svadbu si zaľúbenci vystrojili v júni 2020, „áno“ si povedali v tichosti v Kráľovskej kaplnke všetkých svätých na hrade Windsor a zúčastnilo sa jej asi 20 hostí. Svadba britskej princeznej Beatrice a milionára Edoarda Mapelliho Mozziho mala vyzerať inak, ale pandémie plány snúbencov zmarila.

Beatrice Čítajte viac Do britskej kráľovskej rodiny pribudol ďalší člen! Princezná Beatrice je už mamou

Eduardo Mapelli Mozzi je synom Nikki Williams-Ellis a olympijského lyžiara, grófa Alessandra Mapelliho Mozziho. Z predošlého vzťahu má syna Wolfieho.

zväčšiť Sarah Ferguson,(vľavo) s jej dcérou -... Foto: SITA/AP, Marc Aspland
Britain Royals Funeral Sarah Ferguson,(vľavo) s jej dcérou - princeznou Beatrice a jej manželom Edoardom Mapellim Mozzim.

Na jeseň 2021 sa pár dočkal spoločného potomka, dcérku pomenovali Sienna Elizabeth Mapelli Mozziová. Sienna sa stala v poradí 12. pravnúčaťom britskej kráľovnej Alžbety II. Dvojica sa bok po boku objavila aj na pohrebe kráľovnej Alžbety II.

Kate, princezná z Walesu sa objavila na pohrebe...
Princezná z Walesu Kate s dcérou - princeznou...
+42Princ Harry a princ William (vpravo) kráčajú do...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Beatrice

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...