Nie vždy bola Gwyneth Paltrow dlhovlasá blondínka! Takto vyzerala v časoch randenia s Pittom či Affleckom

Je z nej 50-nička! Gwyneth Paltrow v mladosti očarila najsexi mužov Hollywoodu, 27. septembra oslavuje životné jubileum.

27.09.2022 06:00
gwyneth 99 Foto:
Gwyneth Paltrow a jej otec Bruce Paltrow v roku 1999.
debata (1)

Americká herečka Gwyneth Paltrow patrí k najkrajším filmovým hviezdam posledných dekád, zároveň ale už na začiatku kariéry dokázala, že má veľký herecký talent, keď v roku 1999 získala Oscara za rolu vo filme Zamilovaný Shakespeare. Viac o hereckej kariére Paltrowovej čítajte tu.

zväčšiť Gwyneth Paltrow v roku 1999. Foto: SHUTTERSTOCK
gwyn99 Gwyneth Paltrow v roku 1999.

V roku 2008 začala nadšená vegetariánka Paltrow najskôr vydávať e-mailový newsletter, v ktorom ľuďom radila, ako „prebudiť svoje vnútorné ja“. Ten sa časom premenil na webovú stránku Goop.com. Na nej rozdáva slávna hviezda rady o živote aj sexe, pridala aj e-shop, ktorý dnes ponúka kozmetiku, oblečenie, riad alebo sexuálne pomôcky. Nie je to však len je kariéra, ktorá „zamestnáva“ médiá. Po jej boku sa totiž v 90-tych rokoch objavili dvaja slávni muži, s ktorými prežila sledované vzťahy.

Gwyneth Paltrow v roku 1999.
Gwyneth Paltrow a jej otec Bruce Paltrow v roku...
+4Gwyneth Paltrow a Ben Affleck   v roku 1998.

V začiatkoch svojej kariéry tvorila pár so slávnym hercom Bradom Pittom, s ktorým randila v rokoch 1994 až 1997, boli dokonca zasnúbení. Po ich rozchode sa po jej boku ešte v tom istom roku objavil Ben Affleck, s ktorým tvorila pár v rokoch 1997 až 2000. V rozhovore pre stanicu Girlboss v minulosti priznala, že to bola zrejme ona, kto oba vzťahy pokazil. „Bože, pokazila som toľko vzťahov,“ odznelo z jej úst. A potom dodala konkrétnejšie: "Spackala som to, Brad.“

Obaja jej expartneri boli v minulosti magazínom People vyhlásení za „najsexi mužov planéty“. V roku 2013 získala titul „najkrajšej ženy planéty“ podľa magazínu People zasa ona.

zväčšiť Gwyneth Paltrow v roku 1998. Foto: SHUTTERSTOCK
gwyneth 98 Gwyneth Paltrow v roku 1998.

Neúspechom sa skončil aj jej vzťah s frontmanom kapely Coldplay, s Chrisom Martinom. Dvojica žila spolu v manželstve od roku 2003 do roku 2014, kedy ohlásili rozchod. Spolu vychovávali dve deti, syna Mosesa a dcéru Apple. Aktuálne žije oscarová herečka po boku druhého manžela, producenta a scenáristu Brada Falchuka.

Gwyneth Paltrow si užíva posledné letné dni.
Gwyneth Paltrow počas konferencie Milken...
+5S Michaelom Douglasom vo filme Dokonalá vražda...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Gwyneth Paltrow

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...