Rebríček, ktorý sa vám bude páčiť! Tu sú najzvodnejšie herečky po 50-ke, Lopez je až piata

Môžu mať už dospelé deti, no krásnymi tváričkami a telami študentiek ohurujú stále, aj po 50-ke! Pozrite si rebríček s názvom "Najzvodnejšie herečky po 50-tke".

13.09.2022 06:00
Jennifer Lopez Foto: ,
Herečka a speváčka Jennifer Lopez.
debata (2)

Je to tak! „Až“ na piatom mieste sa umiestnila 53-ročná speváčka a herečka Jennifer Lopez! A hoci v posledných mesiacoch bolo okolo slávnej rodáčky z Bronxu počuť ani nie tak v súvislosti s jej krásou, ako skôr s láskou, zásnubami a svadbou, jej look z nej robí jednu z najpríťažli­vejších zjavení Hollywoodu. A rok narodenia 1969 na tom veru nič nemení. Tvrdé tanečné tréningy sú podpísané pod jej krivky, na ktoré je pyšná. Keď sa niekdajší manažér vyjadril o jej postave v zmysle „treba schudnúť“, Lopez mu okamžite ukázala dvere. O tom, že slávna hviezda má závideniahodnú kondičku svedčí aj jej účasť na slávnom triatlone „Nautica Malibu“, na ktorom si zasúťažila v roku 2008. Ale poriadny tréning si „naordinovala“ aj v roku 2020 a dôvodom bolo vystúpenie počas Super Bowl-u, na ktorom si zaspievala a zatancovala aj so Shakirou.

Napriek všetkému jej v rebríčku patrí až piate miesto – ste zvedaví, ktoré dámy ju porazili? Pozrite si video „Najzvodnejšie herečky po 50-tke“ (vyššie).

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

Dara Rolins exkluzívne: Prežívam ten najplnší vzťah! Môj partner chápe, že sú veci, ktorých sa nevzdám kvôli nikomu

Video

VIDEO: Veľký rozhovor so speváčkou Darou Rolins o jej práci, súkromí, o láske, rodine, o komunizme, úspechu, možnostiach či budovaní značky aj plánoch do budúcnosti.

Speváčka Jennifer Lopez predviedla svoje...
Raper LL Cool J a speváčka Jennifer Lopez sa po...
+8Herec Ben Affleck a jeho partnerka Jennifer...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lopez #sexi 50-ničky

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...