Havlová sa môže pochváliť naozaj vydarenými zábermi s Alžbetou II.! Rolu zohral aj kráľovnin outfit

V roku 1998 Dagmar Havlová po boku svojho manžela, prezidenta Českej republiky Václava Havla, navštívila Buckinghamský palác.

09.09.2022 13:00
675151607 Foto:
V roku sa 1998 Dagmar Havlová v Londýne stretla s Alžbetou II.
debata

Stretla sa s britskou panovníčkou a z ich stretnutia sa zachovalo niekoľko fotografií, ktoré sa objavili aj na Instagrame niekdajšej prvej dámy. Zábery sú plné optimizmu, dobrej nálady a dokonca aj smiechu. Pôsobia výnimočne a pre Havlovú majú bezpochyby veľkú cenu.

„Dnes odišla najvýznamnejšia panovníčka európskeho kráľovského dvora, Jej Veličenstvo Kráľovná Alžbeta II. Veľmi som ju vážila pre jej postoje, pevnosť aj zmysel pre humor. Bola veľmi ľudská. Česť jej pamiatke. A nie je to iba fráza. Česť, morálka, zásady, hodnoty. Niečo, čo sa už veľmi nenosí a napriek tomu si to všetci vážime. Úprimnú sústrasť kráľovskej rodine. Je mi veľmi smutno,“ napísala Havlová na Instagrame k sérii zverejnených záberov.

zväčšiť V roku sa 1998 Dagmar Havlová v Londýne stretla... Foto: ČTK / Zbyněk Stanislav/Profimedia
670711581 V roku sa 1998 Dagmar Havlová v Londýne stretla s Alžbetou II.

Počas stretnutia bol prítomný aj manžel britskej panovníčky, princ Philip. Predsa len, viac pozornosti fotografa si pre seba „ukradli“ práve dámy, z ktorých priam sršala radosť (preklikajte šipkou), ktorú bezpochyby zvýraznil aj zvolený model kráľovnej, ktorá na stretnutie s českým párom zvolila žiarivo žlté sako, pod ktorým mala šaty v jemnejšom odtieni žltej. Práve o záľube panovníčky v hravých a často originálnych doplnkoch či v nosení výrazných farieb sa viac dočítate tu.

zväčšiť Záber z roku 2018 - vojvodkyňa Meghan, princ... Foto: SITA/AP, John Stillwell
Britain Queen Elizabeth II Záber z roku 2018 - vojvodkyňa Meghan, princ Harry a kráľovná Alžbeta II.

Žltej sa Alžbeta II. nevyhýbala ani v pokročilom veku, dôkazom sú jej šaty, v ktorých sa ukázala v roku 2018 po boku princa Harryho a vojvodkyne Meghan – išlo o kombináciu žltej a viacerých svetlých farieb.

Na zosnulú kráľovnú si zaspomínala aj prezidentka SR Zuzana Čaputová, ktorá sa s ňou takisto stretla osobne v decembri 2019 počas slávnostnej recepcie pri príležitosti 70. výročia založenia NATO, ktorú usporiadala práve britská kráľovná Alžbeta II. v Buckinghamskom paláci. Zuzana Čaputová si spolu s ostatnými pozvanými politikmi zapózovala na spoločnej fotografii s Alžbetou II.

zväčšiť Prezidentka SR Zuzana Čaputová (v treťom rade,... Foto: Profimedia
486208937 Prezidentka SR Zuzana Čaputová (v treťom rade, ôsma zľava) pózuje na spoločnej fotografii počas recepcie pri príležitosti 70. výročia založenia NATO, ktorá sa konala v Buckinghamskom paláci.
Kráľovná Alžbeta II. v roku 1966 počas návštevy...
Kráľovná Alžbeta II. na zábere z roku 1988...
+31Kráľovná Alžbeta II. v roku 1966 počas návštevy...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #Dagmar Havlová

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...