Krásna Penélope Cruz prezradila: Plán stať sa mamou mala už ako 5-ročná

Herečka má silný vzťah k materstvu, čo dokazuje na filmovom plátne aj v skutočnom živote.

06.09.2022 09:00
Italy Venice Film Festival 2022 L'Immenista... Foto: ,
Penelope Cruz v Benátkach promuje filmovú novinku 'L'Immenista' .
debata

48-ročná španielska rodáčka Penélope Cruz je žiarivou hviezdou 79. ročníka Medzinárodného filmového festivalu v Benátkach. Do Talianska priviezla novinku s názvom L'Immensità. Film talianskeho režiséra Emanuela Crialesa zobrazuje príbeh z Ríma sedemdesiatych ro­kov.

Modelka a herečka Irina Shayk v kreácii s...
Herečka Penelope Cruz pózuje fotografom na...
+15Herečka Penelope Cruz v kreácii Chanel Haute...

Clara a Felice Borghettiovci sa s troma deťmi nasťahujú do nového bytu. Manželstvo je však v kríze a Clara sa plne venuje svojim deťom, aby si kompenzovala nešťastie vo vzťahu s partnerom. Ale aj jej vzťah s najstaršou dcérou Adrianou sa čoskoro vyostrí. Dvanásťročná dievčina v skutočnosti nielenže pociťuje napätie v manželstve svojich rodičov, ale začína spochybňovať svoju rodovú identitu a odmieta svoje meno.

Ako povedala Cruz v Benátkach, plán stať sa mamou mala už ako 5-ročné dievčatko. Herečka má silný vzťah k materstvu, čo dokazuje na plátne aj v skutočnom živote. „Hrala som toľko matiek,“ povedala 48-ročná hviezda na stretnutí s médiami v Benátkach. "A nemyslím si, že by to bola náhoda. Mám veľmi silný materinský inštinkt a veľmi ma fascinuje, čo sa deje v rodinách.“

zväčšiť Manželský pár Penelope Cruz a Javier Bardem. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Penelope Cruz a Javier Bardem Manželský pár Penelope Cruz a Javier Bardem.

Rodáčka z Madridu je dvojnásobnou mamou, s manželom, hercom Javierom Bardemom vychovávajú 11-ročného Leonarda a deväťročnú Lunu. Herecký pár sa zosobášil v júli 2010. Dvojica sa prvý raz stretla už v roku 1992 pred kamerou španielskej snímky Šunka, šunka. Ich súkromné cesty sa však vtedy nepreťali. Následne sa stretli v roku 2007 v snímke Vicky Cristina Barcelona a v tom čase spolu začali randiť, o tri roky nato sa vzali. Na svojom hereckom konte majú obaja jedného Oscara.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Penelo Cruz

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....