Štíhle, dlhovlasé, dokonalé! Zoznam DiCapriových ex sa rozrástol, tu sú modelky, s ktorými randil

Do zoznamu slávnych ex-partneriek hollywoodskeho herca najnovšie pribudla aj čiernovláska Camila Morrone.

01.09.2022 06:00
debata (1)

V stredu sme na stránke Pravda.sk informovali, že herec Leonardo DiCaprio (47) je opäť single. Po štyroch rokoch sa jeho cesty s krásnou, 25-ročnou modelkou Camilou Morrone rozišli. „Leo a Camila ukončili svoj vzťah počas leta. Nepanuje medzi nimi zlá krv, ich vzťah dospel k prirodzenému koncu,“ informoval okrem iných denník The Sun. Krásna čiernovláska sa tak zaradila do zástupu modeliek, ktoré prežili dlhší či kratší vzťah so slávnym idolom. Tu sú jej predchodkyne!

zväčšiť Modelka Camila Morrone. Foto: SHUTTERSTOCK
morrone Modelka Camila Morrone.

Dánska kráska Nina Agdal si vďaka svojej sexi postavičke zabezpečila zmluvu s Victoria's Se­cret. Zelené oči a bledohnedá hriva z nej robia skutočnú krásavicu, so slávnym hercom randila v roku 2016. Preslávila účinkovaním v reklame na fast-foodovú sieť Carl Jr. a neskôr pózovala pre magazín Sports Illustrated.

Gisele Bündchen a Leonardo DiCaprio v roku 2005.
Modelka Bar Refaeli.
+11Nemecká topmodelka Toni Garrn na archívnej...

Americká modelka Kelly Rohrbach, zaujala Dicapria v roku 2015 pred Ninou Agdal. Takisto zelenoočka s blond hrivou sa vďaka svojej kráse dopracovala aj do sveta filmu, predviedla sa vo filme Baywatch ako jedna zo záchranárok. V roku 2019 povedala „áno“ bohatému dedičovi Walmartu, Steuartovi Waltonovi (40).

zväčšiť Modelka Kelly Rohrbach. Foto: SHUTTERSTOCK
rohrbach Modelka Kelly Rohrbach.

Krehká Nemka, Toni Garrn, začala s DiCapriom randiť v roku 2014, po vyše ročnom vzťahu sa však dvojica rozišla. Rovnako ako Ninu Agdal, aj ju si všimli vo Victoria's Secret. Šťastie v láske našla po boku britského herca Alexa Pettyfera, za ktorého sa na jeseň 2020 vydala, už spolu vychovávajú aj potomka.

zväčšiť Nemecká topmodelka Toni Garrn na archívnej snímke. Foto: SHUTTERSTOCK
toni Nemecká topmodelka Toni Garrn na archívnej snímke.

Rodáčka z izraelského Hod ha-Šaronu, topmodelka Bar Refaeli, sa objavila na obálkach prestížnych magazínov ako Elle, Marie Claire, Vogue, Cosmopolitan, GQ, Esquire, Glamour, Maxim alebo Harper's Bazaar. V roku 2009 bola na titulke špeciálneho plavkového čísla časopisu Sports Illustrated a magazín Maxim ju vyhlásil za najsexi ženu roka 2012. V roku 2015 sa modelka Bar Refaeli vydala za izraelského podnikateľa Adiho Ezru, majú spolu tri deti. S DiCapriom randila v rokoch 2006 až 2010.

Bar Refaeli Čítajte viac Topmodelka Bar Refaeli už pozná trest za daňové úniky! Jej matka ide za mreže

Najslávnejšia z hercových ex je bezpochyby Brazílčanka Gisele Bündchen – dvojica spolu randila v rokoch 2000 až 2005 a ich vzťah zažil aj niekoľko rozchodov a návratov. Slávna Brazílčanka už dávno našla svoje šťastie po boku manželka, Toma Bradyho, s ktorým má dve deti.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Leonardo DiCaprio #Camila Morrone

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...