Zabudnutá, ale stále krásna! Pred vyše 25 rokmi očarila poľská rodáčka v úlohe Bondgirl! Dnes je z nej 50-nička

V roku 1995 sa poľská rodáčka Izabella Scorupco stala zo dňa na deň hviezdou.

23.08.2022 09:00
139855702 Foto:
Pierce Brosnan a Izabella Scorupco v bondovke Zlaté oko v roku 1995.
debata (1)

Zahrala si rolu Bondgirl menom Natalya Simonova v bondovke Zlaté oko (Golden Eye) po boku Piercea Brosnana. Vedy 25-ročná modelka a herečka očarila nielen slávneho agenta 007, ale aj milióny mužov po celom svete. Rola jej však, na rozdiel od iných slávnych „Bondových dievčat“, skvelú kariéru nepriniesla. Izabella Scorupco má 52 rokov a aktívna je na Instagrame, kde ju sleduje ani nie 150 000 ľudí.

Herečka Izabella Scorupco v roku 2000.
Herečka Izabella Scorupco v roku 2007.
+2Herečka Izabella Scorupco na archívnej snímke.

V 80-tych rokoch pracovala rodáčka z poľského mesta Bialystok ako modelka, zdobila dokonca aj titulku magazínu Vogue. Pre film ju objavil švédsky režisér Staffan Hildebrand, keďže ako 8-ročná sa s matkou presťahovala do Švédska. Na svojom hereckom konte má niečo vyše 20 filmových či seriálových rolí, slávu bondovky z roku 1995 sa jej však prekonať nepodarilo a v podstate upadla do zabudnutia.

Aktuálne žije v Los Angeles so svojím tretím manželom, Karlom Rosengrenom, za ktorého sa vydala v roku 2019. Z predošlých manželstiev má dve deti, jej prvým manželom bol poľský hokejista Mariusz Czerkawski (hráč NHL), ich vzťah však vydržal len dva roky.

Zatiaľ, čo po boku Bonda sa predvádzala ako hnedovláska, dnes je z nej blondínka. Výrazné zelené oči sú stále jej poznávacím znamením. Fanúšikom na Instagrame ponúka zábery zo svojho života, nevyhýba sa ani zverejňovaniu záberov v bikinách. 52-ročná herečka sa môže stále pýšiť super postavičkou ako v časoch, kedy očarila charizmatického agenta – Piercea Brosnana.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Izabella Scorupco

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...