Overený recept na depresiu od oscarovej Jane Fondovej! A prospieva aj ženskej kráse

Jane Fonda nikdy nepatrila k ženám, ktoré by neboli aktívne.

22.08.2022 09:00
fonda Foto:
Herečka Jane Fonda.
debata

V jej prípade sú to aktivity v mnohých oblastiach, jednou z nich bolo a stále je aj cvičenie. Svoje nadšenie pre šport vysvetlila 84-ročná herečka v rozhovore pre Vogue.com: „Pochádzam z dlhého radu depresívnych ľudí. Jedným zo spôsobov, ako sa vyhnúť depresii, je cvičenie. Keď cvičím, keď behám, keď sa hýbem, depresia odchádza. To a aktivizmus sú dve najlepšie recepty na depresiu, pokiaľ ide o mňa. Teda, ak nemáte chronickú depresiu, to je už iná vec.“

jane fonda Čítajte viac Blond či sivá? Jane Fonda si nevie prirodzenú farbu vlasov vynachváliť

Oscarová herečka tiež prezradila, že cvičenie podľa nej robí ženy silnejšími a podobné pozitívne skúsenosti počula aj od iných žien, ktoré s ňou v priebehu rokov cvičili.

„Začalo sa to baletom. Začala som a, človeče, to bolo ono. Bola som na balete závislá. Keď som chodila na hodiny baletu, moje telo sa zmenilo. Tak som robila balet takmer každý deň,“ opísala.

Herečka Jane Fonda v kreácii Valentino. Čítajte viac Osemdesiatnička Jane Fonda: Nechcem zomrieť ako posledná

Je možné, že veľa ľudí s tým začalo, lebo chcelo schudnúť, ale neskôr mi ženy hovorili: ‚Prestala som užívať inzulín kvôli cukrovke‘ alebo ‚Prvýkrát som sa postavila svojmu šéfovi, pretože som uvidela svaly na mojich ramenách‘. Veľmi to ženy posilnilo. Bola som naozaj šťastná," opísala.

Video

VIDEO: V relácii Ide o nás sme sa zhovárali o obezite, jej nástrahách, zvykoch aj zlozvykoch Slovákov v stravovaní, či o tom, čo by sme mali zmeniť – hosťami bola lekárka, obezitologička a vedkyňa SAV Adela Penesová a lekár, dietológ Boris Bajer.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jane Fonda

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...