Princ Oscar je prváčik! Jeho prvý školský deň však zostal bez oficiálnych fotografií, pri jeho sestre to bolo celkom inak

Švédsky princ Oscar (6), syn korunnej princeznej Viktórie a jej manžela, princa Daniela, nastúpil do školy!

19.08.2022 14:00
princ Oscar Foto:
Švédsky princ Oscar.
debata

Vo štvrtok 18. augusta 2022 začal navštevovať súkromnú základnú školu Campus Manilla v luxusnej štokholmskej štvrti Djurgaarden. Rovnakú školu navštevuje aj jeho staršia sestra, princezná Estelle (10). No zatiaľ, čo pri Estelle sa jej prvý deň nezaobišiel bez oficiálnych záberov, ktoré zverejnil kráľovský palác aj jej mama, korunná princezná Viktória na Instagrame, pri Oscarovi sa žiadne fotografie na verejnosť nedostali.

Magazín Gala dostal zo švédskeho kráľovského paláca oficiálne vyrozumenie: „V súvislosti s prvým dňom princa Oscara v škole nebol dohodnutý žiaden fototermín.“

Švédska princezná Viktória a jej manžel, princ Daniel, sa svojim ratolestiam snažia zabezpečiť čo možno najnormálnejší život, aj preto s nimi princ Daniel napríklad jazdí metrom, občas si zájdu do obľúbenej pizzerie alebo na hokej.

Fotografie svojich najmladších členov počas ich prvého školského dňa v minulosti zverejnila aj britská kráľovská rodina.

Pozrite si video: Najkrajšie kráľovské róby

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Oscar

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...