Krásne vyznanie od nádhernej Ivanovičovej! Zrejme neprekvapí, pre koho je určené

Nemôže byť šťastnejšia! Ivanovičovej obdivné slová smerom k manželovi, Bastianovi Schweinsteigerovi.

02.08.2022 09:00
ivanovič Foto:
Bastian Schweinsteiger a jeho manželka Ana Ivanovičová v roku 2022.
debata

Slávny nemecký futbalista, Bastian Schweinsteiger, oslávil 1. augusta 38 rokov. Svojmu manželovi aj prostredníctvom sociálnej siete zablahoželala Ana Ivanovičová, ktorej slová ho rozhodne potešili.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ana Ivanović (@anaivanovic)

"Mužovi, ktorý si získal moje srdce, otcovi, ktorý sa stará o našu rodinu a hrdinovi, ktorého naši synovia obdivujú: Všetko najlepšie, milujem ťa “. Slávnu tenistku sleduje na Instagrame 1,5 milióna fanúšikov, s ktorými sa často delí aj o zábery zo súkromia, so svojím manželom.

Ana Ivanovičová Čítajte viac Žiadne šminky, len slnkom pobozkaná koža! Krásna Ivanovičová v plavkách si užíva úžasné dni

Srbská tenistka Ana Ivanovičová sa po boku slávneho stredopoliara objavila v roku 2014. Zo športových zaľúbencov sa stali v roku 2016 manželia. V roku 2018 sa im narodil prvý syn Luka, v roku 2019 druhý syn Leon.

Ana Ivanovičová Čítajte viac Fíha! Ana Ivanovičová prezradila, koľkými jazykmi plynule hovorí jej syn

Tento športový príbeh lásky sa začal v roku 2014 v ikonickom bare „Palm Court“ legendárneho newyorského hotela Plaza. Átrium s pôsobivým skleneným stropom je plné paliem a interiér pripomína starý New York. V tomto prostredí sa stretli prvýkrát, ako sa píše v knihe "Einer von euch“.

Na 10-tu sa Bastian dohodol s Anou v lobby. Ana a jej súčasný manžel sa vraj pri zvítaní veľmi hanbili. On k nej natiahol ruku a predstavil sa po anglicky. Počas následných spoločných raňajok sa vraj Schweinsteiger na Anu celý čas zasnene pozeral. Potom chcela bývalá tenisová hviezda vedieť, prečo bol Bastian v New Yorku. „Kvôli tebe,“ mal odpovedať – celý ich príbeh lásky si prečítajte tu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ana Ivanovičová

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...