Keď sa nevyzlečieš, tak... Topmodelka Kate Moss mala len 16 rokov, keď počula počas fotenia túto vetu

Britská kráska Kate Moss patrila v 90-tych rokoch medzi topmodelky, ktoré ovládli svet módy.

26.07.2022 09:30
moss2004 Foto:
Kate Moss v roku 2004.
debata (1)

48-ročná Britka začínala vo svete modelingu ako tínedžerka potom, čo si ju modelingová skautka vyhliadka na letisku počas jej letu do New Yorku. Kate Moss mala vtedy len 14 rokov.

Kate Moss v roku 1999.
Kate Moss a Johnny Deppp v roku 1998 na...
+6Kate Moss v roku 2004.

A hoci má za sebou pozoruhodnú kariéru, jej skúsenosti neboli vždy „ružové“, boli doslova nepríjemné. V novom rozhovore pre rozhlasovú reláciu BBC ‚Desert Island Discs‘ 48-ročná hviezda prezradila, že na jednom zo svojich prvých fotení do katalógu spodnej bielizne musela dokonca ujsť pred dotieravým fotografom.

„Povedal mi: ‚Daj si dole podprsenku.‘ Ja som mala pocit, že to nie je celkom v poriadku, tak som schmatla svoje veci a utiekla,“ povedala o incidente moderátorke Lauren Laverne.

Depp Heard Lawsuit Čítajte viac Zhodil Johnny Depp slávnu Kate Mossovú zo schodov? Topmodelka vypovedala pred súdom

Keď ju ako 16-ročnú nafotili na titulnú stranu magazínu „The Face“, bol to pre krásnu tínedžerku medzinárodný prielom. Ale aj legendárne snímky boli fotené v nie príjemných podmienkach pre 16-ročné dievča. Kate sa o fotení s fotografkou Corinne Day vyjadrila takto: „Dosť som plakala. Nechcela som si vyzliecť vrchnú časť oblečenia. Bola som veľmi neistá ohľadom svojho tela a ona mi len povedala: ‚Ak si nedáš dole zvršok, nezabookujem ťa pre Elle.‘ Rozplakalo ma to. Bolelo to, pretože bola mojou najlepšou kamarátkou a mala som ju rada, no práca s ňou bola náročná. Ale fotky sú skvelé. Dostala, čo chcela a ja som kvôli tomu trpela, no nakoniec z toho vzišlo veľa dobrého. Fotografie zmenili moju kariéru.“

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Kate Moss

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...