Joey Tribbiani má 55! Takto šiel čas so slávnym sukničkárom z Priateľov

Matt LeBlanc je známy predovšetkým ako Joey Tribbiani z kultového sitkomu Priatelia (1994 – 2004) a jeho voľného pokračovania Joey (2004 – 2006).

25.07.2022 06:00
matt 1994 Foto:
Matt LeBlanc v roku 1994 v 1. sérii Priateľov.
debata

V roku 2012 si vyslúžil Zlatý glóbus, ktorý získal za hlavnú úlohu v komediálnom seriáli Epizódy (2011). V ňom stvárnil sám seba.

zväčšiť Matt LeBlanc v roku 2019. Foto: SHUTTERSTOCK
matt 2019 Matt LeBlanc v roku 2019.

V Priateľoch to bol spomedzi mužských hercov, (Matthew Perry, David Schwimmer) on, kto dostal nálepku „sexsymbol“. Ako seriálový krásavec a sukničkár dokázal popliesť hlavu komukoľvek a kedykoľvek. Joey Tribbiani to jednoducho so ženami vedel… Samozrejme, výrazne mu v tom pomáhal jeho atraktívny vzhľad a široký úsmev, ktorým očaril milióny fanúšičiek po celom svete. Z čiernovlasého fešáka sa rokmi stal síce šedivý, ale stále sympatický 50-nik, ktorý 25. júla oslavuje 55 rokov – pozrite si v galérii jeho premeny!

Matt LeBlanc  v roku 1994 v 1. sérii Priateľov.
Matt LeBlanc  v roku 1998.
+4Matt LeBlanc s manželkou, modelkou Melissou...

Hviezda seriálu Priatelia vraj nikdy netúžila stať sa hercom. „Je to proste len práca,” uviedol v minulosti herec pre britské noviny The Times. "Prídem do práce, pracujem a odídem. Výplatná páska je pre mňa pravdepodobne tá najdôležitejši­a časť.“

zväčšiť Matt LeBlanc a jeho vtedajšia partnerka,... Foto: SHUTTERSTOCK
Matt LeBlanc Matt LeBlanc a jeho vtedajšia partnerka, herečka Andrea Anders v roku 2012.

Slávny krásavec Joey bol ženatý len raz – s modelkou Melissou McKnight. Manželstvo im vydržalo 3 roky. Dlhší, 8-ročný vzťah, následne seriálový herec prežil s Andreou Anders, pár sa rozišiel v roku 2015. S herečkou Andreou Anders sa spoznal počas nakrúcania seriálu Joey.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Matt LeBlanc

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...