Prečo je princ William miláčikom verejnosti? Tu sú jasné dôvody!

Dôvodov, prečo je čerstvý 40-nik u ľudí taký populárny, je viac. Áno, jedným z nich je aj jeho podoba s mamou, princeznou Dianou.

26.06.2022 06:00
Britain Prince William Foto: ,
Rok 2000: Princ William ako školák v Etone.
debata

Kde sa objaví, tam ho s nadšením vítajú davy. Princ William je podľa nedávnej ankety najobľúbenejším členom britskej kráľovskej rodiny a mnoho Britov by ho videlo na tróne radšej než jeho otca, princa Charlesa. Dôvodov, prečo je čerstvý 40-nik u ľudí taký populárny, je viac.

Britain Prince William Čítajte viac OBRAZOM: Top momentky zo života princa Williama! Oslavuje 40-ku, jeho osudu sa prizerá celý svet

Jedným z nich je bezpochyby jeho podobnosť s princeznou Dianou. Najmä v mladšom veku bol modrooký a svetlovlasý William priam kópiou svojej krásnej mamy, princeznej z Walesu. A čo ďalšie dôvody? Dozviete sa ich vo videu!

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

Britský princ William, vojvoda z Cambrige, je druhým v línii nástupníctva na britský trón a svoje kráľovské povinnosti „berie vážne“, aj keď môžu „výrazne zaťažovať“ jeho súkromný život, ako uviedol rozhovore pre BBC. Snaží sa však aj o to, aby žil ako každý iný. S láskou sa venuje svojej rodine – trom ratolestiam – princom Georgeovi a Louiseovi a princeznej Charlotte, rovnako aj manželke Kate. Tá oslávila okrúhlu 40-ku pred svojím manželom, 9. januára.

Rok 1982: Princezná Diana pózuje so svojím...
1982: Princ Charles a princezná Diana s ich...
+221991: princ William počas návštevy St. James...

Pri príležitosti dvojitého jubilea sa dočkali aj ich prvého spoločného portrétu – obrazu, ktorý namaľoval umelec Jamie Foreth. Napriek tomu, že vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge sú svoji už jedenásť rokov, až s vytvorením obrazu od Foretha majú prvý oficiálny maľovaný portrét. Viac sa dočítate tu.

Vojvodkyňa Kate z Cambridge sa zhovára s deťmi...
Princ William a jeho manželka, vojvodkyňa Kate...
+5Vojvodkyňa Kate z Cambridge a princ William sa...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ William

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....