Plus size hviezda Ashley Graham: Ako zvládla po dvojičkách návrat do práce?

Jedna z najslávnejších "plus size" modeliek, Američanka Ashley Graham, je trojnásobnou mamou.

24.06.2022 09:00
Ashley Graham Foto: ,
Modelka Ashley Graham.
debata

K prvorodenému synovi Isaacovi (2) v januári pribudli dvojičky Malachi a Roman. Ako aktuálne slávna modelka prezradila v podcaste „The Cut“, rovnako, ako iné čerstvé mamičky, aj ona mala pocity viny, že od svojich detí odchádza do práce. So svojím časom musí neuveriteľne žonglovať, čo však považuje za novonadobudnutú schopnosť.

„Ťažko povedať, ako rýchlo som sa vrátila do práce po dvojičkách, pretože som sa nevrátila späť do normálneho režimu pracovného dňa. Po troch mesiacoch som začala cestovať za prácou a nechala som deti cez noc bez mamy. Určite ma trápili isté výčitky, že som mama, ale som oveľa akčnejšia a dôkladnejšie narábam so svojím časom,“ opísala.

Topmodelka Ashley Graham predvádza model z kolekcie Fendi Jar/Leto 2021. Čítajte viac Dvojnásobné šťastie! Plus-size modelka Ashley Graham porodila doma dvojičky

Napriek tomu Ashley prirovnala svoj čas v práci k dovolenke. Tmavovláska dodala: „Skočila som späť do práce rýchlejšie ako pri prvorodenom synovi a myslím si, že je to normálne. Vlastne som taká šťastná, keď idem do práce. Je to ako dovolenka.“

Len minulý mesiac Ashley Graham priznala, že po narodení svojich detí „sa ešte nie je so svojím telom v pohode“. Hviezda módnych magazínov prezradila, že sa po tehotenstve stále snaží vyrovnať so svojím „novým“ tvarom tela.

graham Čítajte viac Pichľavá poznámka na jej tehotenské strie? Plus-size hviezda Ashley Graham reagovala

Ashley Graham sa v roku 2010 vydala za filmára Justina Ervina, ich prvorodený syn prišiel na svet na ich deviate výročie sobáša. Rodená Američanka patrí medzi najslávnejšie „plus size“ modelky a na Instagrame ju sleduje 18,5 milióna fanúšikov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ashley Graham

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....