Cesta časom s Monikou z Priateľov! Hlavu poplietla niekoľkým slávnym mužom, o večnú mladosť urputne bojovala

Rodáčku z Alabamy, Courteney Cox, svet pozná najmä ako Moniku Gellerovú z Priateľov. 15. júna oslavuje 58 rokov.

14.06.2022 12:00
cox 2000 Foto:
Courteney Cox v roku 2000.
debata

Čiernovláska, až pedantne milujúca poriadok, bavila divákov v slávnom seriáli v rokoch 1994 až 2004. Priatelia jej priniesli nielen ohromnú slávu, ktorú sa jej už nepodarilo prekonať žiadnym iným filmovým či televíznym počinom, ale aj skvelú kamarátku v podobe kolegyne Jennifer Aniston.

zväčšiť Courteney Cox  a Jennifer Aniston v roku 2003. Foto: SHUTTERSTOCK
Courteney Cox Courteney Cox a Jennifer Aniston v roku 2003.

Nielen Moniku Gellerovú, ale aj Courteney Coxovú, si nevieme predstaviť inak ako čiernovlásku. S farbou vlasov herečka neexperimentovala, zostáva jej verná dlhé desaťročia.

zväčšiť Courteney Cox na zábere z roku 2022. Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
LA Premiere of "Shining Vale" Courteney Cox na zábere z roku 2022.

S čím však už experimentovala, bol botox, čo v minulosti otvorene priznala. „Snažila som sa so starnutím bojovať a zastaviť ho. Ale to sa vám nikdy nepodarí. Niekedy sa človek snaží tak veľmi, že pri pohľade do zrkadla musí iba povedať: ‚Bože, vyzeráš hrozne‘,“ opísala v rozhovore pre šou „Running Wild With Bear Grylls“.

Courteney Cox  v roku 2000.
Courteney Cox  a Jennifer Aniston v roku 2003.
+5Courteney Cox  v roku 2003.

15. júna oslavuje 58 rokov a teší sa z lásky. Od roku 2013 randí s muzikantom Johnnym McDaidom. V roku 2015 sa ani nie rok po zásnubách ich cesty rozišli, ale nie na dlho a obaja zistili, že bez seba nemôžu byť. O 12 rokov mladší partner slávnu Moniku doslova opantal a tá neskrýva radosť z ich vzťahu. "Milujem jeho srdce, jeho činy. Jeho morálku. Je neuveriteľne talentovaný a samozrejme muzikálny, ale je aj básnik a autor. Je naozaj múdry a to mi pripadá také sexi. A je krásny,“ opísala ho nedávno pre magazín People.

Herečka v minulosti randila s už zosnulým promotérom Ianom Copelandom, hercom Michaelom Keatonom či spevákom formácie Counting Crows Adamom Duritzom. Dcéru Coco má s hercom Davidom Arquettom, ktorý bol jej manželom v rokoch 1999 až 2013, narodila sa v roku 2004.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Courteney Cox

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....