Príbeh lásky Spearsovej a jej čerstvého manžela? On odišiel z Teheránu, ona ho oslovila banálne: Ahoj, som Britney

28-ročný fitness tréner sa stal manželom jednej z najslávnejších speváčok sveta. Ako sa spoznali?

10.06.2022 09:22 , aktualizované: 10:20
britney Foto:
Britney Spears a Sam Asghari v počiatkoch ich vzťahu - rok 2017 a oni spolu sledujú zápas NBA.
debata

Sam Asghari je od speváčky o 12 rokov mladší, no ich vzťah sa radí medzi najstabilnejšie, aké popová hviezda za posledné roky mala. Dvojica sa stretla pri nakrúcaní videoklipu ku skladbe „Slumber Party“.

britneyashi Čítajte viac Britney Spears sa vydala, no svadbu sprevádzala poriadna dráma! Chcel ju prekaziť jej ex, zasahovala polícia

188 centimetrov vysoký Sam nezostal slávnou blondínkou nepovšimnutý. Podala mu ruku a povedala: „Ahoj, som Britney.“ On zareagoval: „Prepáč, ako si hovorila, že sa voláš?“ Ako Aghari prezradil pre magazín Men’s Health, snažil sa byť za každú cenu vtipný. "Myslím si, že sa to vtedy nestretlo s veľkým pochopením.“ Vzťah držali istý čas v tajnosti, v januári 2017 zverejnila Spears na Instagrame pár spoločných fotografií, ktoré už čo-to napovedali.

Asghari, rokák z Teheránu, pracoval ako tanečník, model a tréner. V roku 2018 v rozhovore pre Men’s Health prezradil, že má tri sestry – Maddy, Ellie a Faye, ktoré žijú v Iráne. „Musel som opustiť svojich priateľov a rodinu, s ktorými som si bol veľmi blízky a vedel som, že sa sťahujem a už nikdy sa nevrátim,“ dodal.

zväčšiť Speváčka Britney Spears a jej dlhoročný partner... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
People Britney Spears Speváčka Britney Spears a jej dlhoročný partner Sam Asghari na archívnom zábere.

Na Instagrame ho sleduje 2,4 milióna ľudí a fanúšikom sa často pýši svojim vytrénovaným telom. Fotografií so speváčkou na Instagrame veľa nemá.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sam Asghari (@samasghari)

Po piatich rokoch randenia sa párik v roku 2021 zasnúbil. Popová hviezda sa na svojom Instagrame pochválila prsteňom od dizajnéra šperkov Romana Malayeva aj fanúšikom, ktorých má vyše 40 miliónov.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

Rok 2021 však nebol len rokom zásnub, ale aj súdneho procesu s jej otcom, Jamiem Spearsom. Speváčka súd žiadala, aby už nebol správcom jej osobných a finančných záležitostí. Asghari pevne stál po jej boku aj v ťažkých časoch, ktoré sa napokon skončili jej víťazstvom. V októbri 2021 súd speváčku „oslobodil“ spod opatrovníctva jej otca, Jamieho Spearsa. V tom čase sa už dvojica vyjadrovala o spoločných plánoch na založenie rodiny.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sam Asghari (@samasghari)

V apríli sa dvojica pochválila novinkou – 40-ročná pop-hviezda oznámila fanúšikom na Instagrame, že je tehotná. "Zhodila som pre mojou cestou na Maui, aby som opäť všetko nabrala späť,“ začala svoj príspevok speváčka. Následne prezradila, že si urobila tehotenský test a ten vyšiel pozitívne. Zároveň dodala, že počas posledného tehotenstva trpela perinatálnou depresiou. Aby sa jej vyhla, má plán: „Tentoraz budem cvičiť každý deň jogu. A rozdávať veľa radosti a lásky.“

People Britney Spears Čítajte viac Smutná správa! Britney Spears potratila. Asi sme mali počkať, priznala

Bohužiaľ, v máji so smútkom priznala, že o dieťatko prišla. Uviedla, že prechádza otrasným obdobím, a pripustila, že s ohlásením tehotenstva mali možno počkať. "Naďalej sa budeme usilovať o rozšírenie našej krásnej rodiny,“ dodala speváčka, ktorá bola pod oznámením na Instagrame podpísaná spolu so svojím partnerom.

Celebrita, dídžejka a boháčka Paris Hilton s...
Televízna celebrita Kathy Hilton prichádza na...
+3Speváčka Madonna odfotogravaná pri odchode zo...

Aktuálne prežíva slávna Britney okamihy radosti. Hviezda, ktorú preslávili hity ako Oops!… I Did It Again, Toxic či Baby One More Time sa 9. júna vydala za svojho snúbenca, Sama Asghariho.

Na svadbe Britney Spearsovej zasahovala polícia

Video
Zdroj: Profimedia
Speváčka Britney Spears na zábere z roku 1999.
Speváčka Britney Spears na zábere z roku 2000.
+13Speváčka Britney Spears na zábere z roku 2002,...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Britney Spears

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...