Lukášovi Vaculíkovi poplietli hlavu mnohé filmové lásky! Kulíšková, Krainová, Norisová... S ktorou mu to ladilo najviac?

Hercovi Lukášovi Vaculíkovi, ktorý 8. júna oslávil okrúhlu 60-ku, režiséri počas kariéry dopriali mnoho krásnych partneriek.

09.06.2022 13:00
debata (2)

Hoci je pred kamerami aktívny stále, pre väčšinu fanúšičiek zostane „chlapcom“ z filmov z 80-tych a 90-tych rokov. S ktorou filmovou partnerkou mu to ladilo najviac? Hlasujte!

vaculík Čítajte viac Chlapec, do ktorého sa zamilovalo celé Československo! Lukáš Vaculík má 60

V roku 1982 si zahral vo filme Vítr v kapse, v ktorom vytvoril pár s českou herečkou Ivanou Andrlovou. Tá v tom čase patrila medzi najžiarivejšie mladé hviezdy Československa, režiséri ju často obsadzovali do úloh princezien.

Aj krásna ryšavka Markéta Hrubešová poplietla pred kamerami hlavu Lukášovi Vaculíkovi. Bolo to v roku 1988 vo filme Karla Kachyň Oznamuje sa láskam vašim.

Len 19-ročná začínajúca modelka Simona Krainová „padla“ do oka režisérovi Jaroslavovi Soukupovi, ktorý z nej urobil partnerku Vaculíka vo filme Kamarád do deště II – Příběh z Brooklynu. Vaculík mal v tom čase čerstvých 30 a ako Krainová priznala, do svojho o čosi staršieho hereckého partnera sa platonicky zamilovala. "Nemohla som ho nemilovať. Kto ho vtedy nemiloval, jasné, že som ho milovala,“ povedala v minulosti pre Blesk. S Krainovou sa stretol aj o pár rokov neskôr vo filme Vybíjená (2015).

Aj slovenské herečky si zahrali partnerky, milenky či lásky Vaculíka. Určite jeho najznámejšou filmovou láskou bola Táňa Kulíšková, ktorá si vzťah-nevzťah s ním užila v slávnej snímke Láska z pasáže režiséra Jaroslava Soukupa (1985).

V roku 2015 vo filme Ten, kdo tě miloval, Vaculík zatúžil po Soni Norisovej. Film vznikol podľa námetu rovnomenného detektívneho románu režisérky a scenáristky Marie Poledňákovej – pred kamerami po slávnej Slovenke síce Vaculík túžil a všemožne ju zvádzal, ale z lásky napokon nič nebolo!

Lukáš Vaculík v počiatkoch svojej kariéry.
Simona Krainová  a Lukáš Vaculík.
+6Herec Lukáš vo filme  Válka barev (1994).

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Lukáš Vaculík

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...