Na jej mieste túžila byť každá! Pittova láska z filmu Zoznámte sa, Joe Black, je 50-nička! Takto šiel čas s nežnou Susan

Ako krásna dcéra Anthonyho Hopkinsa zažiarila herečka Claire Forlani v romantickej snímke Zoznámte sa, Joe Black (1998).

01.06.2022 09:00
Zoznámte sa, Joe Black Foto:
Claire Forlani v romantickej snímke Zoznámte sa, Joe Black (1998) spolu s Bradom Pittom.
debata
Pred kamerami sa jej podarilo očariť Brada Pitta, nežná hnedovláska mala v čase nakrúcania snímky 27 rokov, jej filmový partner o osem viac.

Zaujímavosťou je, že dvojica v roku 1998 spolu pár mesiacov randila aj v reálnom živote, očarujúca Forlani sa stala Pittovou partnerkou po rozchode s Gwyneth Paltrowovou. Už v roku 1998 však Pitt stretol svoju budúci manželku, slávnu Jennifer Aniston. Pitt a Forlani sa práve v roku 1998 ukázali ako pár aj na červenom koberci počas udeľovania cien „Writers Guild of America Awards“ v Beverly Hills.

zväčšiť Herečka Claire Forlani a Brad Pitt počas... Foto: SHUTTERSTOCK
claire 98 Herečka Claire Forlani a Brad Pitt počas udeľovania cien "Writers Guild of America Awards" v Beverly Hills.

Očarujúca Angličanka v decembri oslávila okrúhlu 50-ku. Jej imidž sa celé roky výrazne nemení. Hnedé vlasy v dĺžke po plecia sú jej poznávacím znamením, rovnako, ako jemný, takmer nesmelý úsmev. Výrazné zelené oči očarili pred rokmi Pitta a herečka v nich skrýva iskru dodnes. Nie však pre Pitta!

Herečka Claire Forlani v roku  1999.
Herečka Claire Forlani a Brad Pitt spoločne v...
+4Herečka Claire Forlani a Brad Pitt počas...

V roku 2007 sa vydala za britského herca Dougraya Scotta, s ktorým žije v spokojnom manželstve dodnes. V roku 2014, vo veku 43 rokov, sa stala mamou, manželovi porodila syna Mila. Zábermi s rodinou sa z času na čas herečka delí aj s fanúšikmi na Instagrame.

Herečka, rodáčka z Londýna, žije s manželom a synom striedavo v britskej metropole a v Los Angeles. Diváci ju môžu poznať aj zo seriálu NCIS: Los Angeles, v ktorom si zahrala agentku Lauren Hunter či zo série CSI: Kriminálka New York, na svojom hereckom konte má 60 filmových či televíznych rolí.

zväčšiť Dougray Scott a jeho manželka  Claire Forlani v... Foto: Profimedia
Claire Forlani Dougray Scott a jeho manželka Claire Forlani v roku 2019.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Claire Forlani

+ Začnite si dávať na tvár menej, začne dýchať a bude vyzerať krajšie.
Nemeškajte na stretnutia, kolegovia sú o...

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...