Konečne zmena! Kňažná Charlene na pódiu s dcérou: Prezradila detaily o svojom zdraví

Princezná Charlene, zdá sa, je na dobrej ceste, čo sa jej zdravotného stavu týka.

25.05.2022 13:00
chaRLENE Foto:
Princezná Charlene a jej dcéra Gabriellapočas udeľovania cien "Emerging Designer Award" v Monte-Carle.
debata

Spolu so svojou dcérou, 7-ročnou Gabriellou, sa ukázala na pódiu počas udeľovania módnych cien v Monte Carle. 44-ročná blondínka vyzerala spokojne, ako už dlho nie. Dokonca sa vyjadrila aj na tému svojho zdravotného stavu. „Dnes sa cítim uvoľnenejšie,“ povedala reportérovi z denníka „Monaco Matin“.

charlene Čítajte viac Tvrdý úder princa Alberta! Spoločnosť na oficiálnom podujatí mu robila aj jeho ex, ktorá má Charlene poriadne v zuboch

Hoci už má manželka princa Alberta za sebou niekoľko verejných vystúpení, o svojom zdravotnom stave doposiaľ mlčala. Na podujatí, počas príhovoru, však predsa len nebola na slová až taká skúpa. „Moje zdravie je stále krehké a nechcem nič uponáhľať. Cesta bola dlhá, ťažká a veľmi bolestivá,“ priznala na pódiu v Monte Carle počas módneho podujatia, ktorého je patrónkou.

Dokonca sa na svojom Instagrame podelila o krásny záber s dcérkou, počas ich spoločných príprav na veľký večer. „Užívala som si prípravy spolu s mojou princeznou na jej prvé oficiálne vystúpenie.“

Čo sa módneho vkusu jej dcérky týka, Charlene takisto čosi prezradila: "Ako všetky dievčatá v jej veku, aj Gabriella miluje princeznovské šaty a dokonca skúša aj moje rúže,“ prezradila Charlene pre spomínaný denník.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Charlene

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...