Takto šiel čas s Milagros z Divokého anjela! Z Oreiro je porotkyňa speváckej šou, oslavuje... Jej vek neuhádnete

Natalia Oreiro sa stala miláčikom slovenských divákov koncom deväťdesiatych rokov ako Milagros v telenovele Divoký anjel.

19.05.2022 11:00
19927134 Foto:
Facundo Arana a Natalia Oreiro v telenovele "Sos mi vida" (Si môj život), rok 2007.
debata

Mladučká čiernovláska vtedy opantala srdcia po celom svete, rodáčka z Uruguaja do zabudnutia neupadla ani teraz. V rodnej krajine sa stala súčasťou sledovanej šou La Voz (The Voice), na svojom Instagrame sa chváli zábermi sexi porotkyne. 19. mája oslavuje 45 rokov!

Roky plynú aj krásnej Milagros, ale svieža tvár, krásny úsmev a tip-top postavička jej roky výrazne uberajú. Teší sa z výraznej podpory fanúšikov, ktorých má na Instagrame 1,3 milióna. Pred kamerou stojí stále, na svojom hereckom konte má takmer 60-ku seriálových či filmových rolí. Okrem toho ju úspešne živí aj spev.

Natalia Oreiro  v Cannes v roku 2012.
Natalia Oreiro  počas vystúpenia v Rusku v roku...
+7Natalia Oreiro  v Cannes v roku 2012.

Ako 24-ročná, v roku 2001 sa vydala za rockera Ricarda Molla, ktorý je od nej straší o dvadsať rokov. V roku 2012 priviedla herečka na svet svoje prvé a jediné dieťa, syna Merlina.

V roku 2000 navštívila Prahu, v roku 2001 priletela aj na Slovensko, aby potešila svojich fanúšikov. Krásnu a temperamentnú herečku a speváčku tak mohli Slováci obdivovať celkom zblízka, vystúpila počas finále Miss Universe 2001.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Natalia Oreiro

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...