To sa často nevidí! Výnimočné foto Kurnikovovej, Iglesiasa a ich detí! Aj vyznanie pre manžela

Spevák Enrique Iglesias aj niekdajšia tenisová hviezda Anna Kurnikovová sú aktívni na sociálnych sieťach, no spoločných záberov je ako šafranu.

11.05.2022 08:30
Enrique Iglesias, Anna Kurnikovová Foto:
Enrique Iglesias a Anna Kurnikovová.
debata

Krásna 40-nička však urobila pri príležitosti narodenín svojho slávneho manžela výnimku. Na svoj Instagram, ktorý sleduje 1,8 miliónov ľudí, „zavesila“ spoločnú rodinnú fotografiu.

K rozkošnému záberu napísala: „Všetko najlepšie k narodeninám najúžasnejšiemu oteckovi. Veľmi ťa milujeme.“ Záber zverejnila pri príležitosti 47. narodenín Iglesiasa.

Na záhrade je tak vidieť celú prominentnú rodinku – okrem spokojných rodičov aj ich tri ratolesti – Lucy a Nicolasa, dvojičky, ktoré prišli na svet v decembri 2017. A spolu s nimi aj malú Mášu, ktorá sa narodila v januári 2020.

Tenistka Anna Kurnikovová počas najväčších...
Tenistka Anna Kurnikovová počas najväčších...
+5Tenistka Anna Kurnikovová pravidelne ohurovala...

Slávny muzikant a niekdajšia tenisová hviezda, Anna Kurnikovová, sú spolu vyše 20 rokov. V roku 2001 sa sexi tenistka objavila v klipe Enriquea Iglesiasa Escape a vtedy spolu začali randiť. Ich dvojičky prišli na svet v roku 2017, no tehotenstvo aj pôrod sa dvojici poradilo pred médiami utajiť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Anna Kurnikovova #Enrique Iglesias

+ Venujte čas svojim koníčkom, zvýši to vašu životnú spokojnosť.
Úspory získajú na hodnote, ak ich múdro...

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...