Chopra a Jonas - ich prvé foto s dcérkou! Jej štart do života bol ťažký, až teraz ju majú doma, prezradili

V januári sa Nick Jonas a Priyanka Chopra stali rodičmi.

09.05.2022 09:00
Britain The Fashion Awards 2021 Foto: ,
Herečka Priyanka Chopra Jonas prišla na akciu v kreácii od Richarda Quinna, jedného z ocenených dizajnérov večera. Po boku manžela Nicka Jonasa.
debata

V apríli zverejnil slávny párik meno svojho malého pokladu a teraz sa pochválil prvým záberom dievčatka.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Priyanka (@priyankachopra)

Dcérka, ktorá má meno Malti Marie Chopra Jonas, je ukrytá v náručí svojej mamy, na sebe má oblečené ružové šaty. Pri príležitosti Dňa matiek tak rodičia ukázali prvý záber dcérky a zároveň herečka prezradila aj zopár informácií o ich potomkovi.

Ako píše na Instagrame, štart malej dcérky do života nebol jednoduchý. „V tento Deň matiek si nemôžeme pomôcť, ale zamyslíme sa nad niekoľkými poslednými mesiacmi a našou jazdou ako na horskej dráhe, ktorou sme prešli a o ktorej teraz vieme, že ju prešlo aj toľko iných ľudí. Po viac ako 100 dňoch na jednotke starostlivosti o novorodencov je naše malé dievčatko konečne doma.“ Nasledovalo aj vyznanie lásky manželovi, či poďakovanie personálu nemocníc, kde sa o ich dcérku starali.

Britain Bafta Film Awards 2021 Čítajte viac Tomu sa hovorí prekvapenie! Jeden z najslávnejších párov sveta sa teší z bábätka

Americký spevák a herec Nick Jonas (29) a indická herečka a speváčka Priyanka Chopra (39) sa zosobášili koncom roka 2018 v indickom Džódhpure, len štyri mesiace po tom, čo sa zasnúbili.

Nicholas Jerry Jonas sa preslávil pôsobením v zoskupení Jonas Brothers, ktorého členmi boli aj jeho bratia Kevin a Joe. Priyanka Chopra sa stala celosvetovo známou po zisku titulu Miss World 2000. V súčasnosti patrí k najlepšie plateným a najpopulárnejším herečkám indického filmového priemyslu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Deň matiek #Priyanka Chopra

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....