To je zmena! Predstaviteľka seriálovej Ivety Bartošovej ukázala na premiére svoju pravú tvár! Z blondínky je krásna brunetka

Česká herečka Anna Fialová (27) sa pred kamerami zmenila na speváčku Ivetu Bartošovú v seriáli s názvom Iveta z produkcie VOYO Originál.

06.05.2022 06:00
fialová Foto:
Herečka Anna Fialová ako seriálová Iveta Bartošová a následne na premiére série v Prahe.
debata

Štáb novinky má za sebou pražskú premiéru, na ktorej nechýbala ani hlavná hrdinka. Jej zmena prekvapí, zo seriálovej blondínky je totiž sympatická brunetka. Na premiéru zvolila tmavozelené šaty so srdiečkovým výstrihom, mejkap podčiarkol jej nežnú krásu. Hnedé vlasy však výzor mladej herečky zmenili naozaj viditeľne, veď porovnajte!

zväčšiť Herečka Anna Fialová a Vojtěch Vodochodský na... Foto: JHPhoto / Česká editoriální fotografie / Profimedia
iveta Herečka Anna Fialová a Vojtěch Vodochodský na premiére série Iveta v Prahe.

Pri výbere Fialovej za hlavnú hrdinku série zavážil aj fakt, že sa na Bartošovú podobá, ako v minulosti uviedli tvorcovia. Jej nežná tvár naozaj pripomína tvár hviezdy, ktorá má na konte hity ako Málo mě zná, Medové dny, Víš lásko, Dva roky prázdnin, Dej mi ruku, Útoč láskou…

zväčšiť Herečka Anna Fialová ako speváčka Iveta... Foto: Stanislav HONZIK/VOYO Originál
Anna Fialová, Vojtěch Vodochodský Herečka Anna Fialová ako speváčka Iveta Bartošová a Vojtěch Vodochodský ako Petr Sepéši v pôvodnom seriáli Iveta z produkcie VOYO Originál.

Novinka Iveta vznikla na počesť zosnulej Ivety Bartošovej, trojdielna séria režiséra Michala Samira sleduje speváčkin príbeh od počiatku jej kariéry. Na premiére v kine Lucerna nechýbal ani Bartošovej syn Artur Štaidl, ktorý je jediným potomkom predčasne zosnulej hviezdy.

zväčšiť Artur Štaidl na premiére série Iveta v Prahe. Foto: Profimedia
Artur Štaidl Artur Štaidl na premiére série Iveta v Prahe.

Seriál Iveta sa zameriava aj na vzťah Bartošovej so spevákom Petrom Sepéšim, ale tiež jej rodinné prostredie, vzťah so sestrou Ivanou a rodičmi a celkový vzťah s rodiacou sa a rastúcou popularitou a slávou v období osemdesiatych ro­kov.

Herečka Anna Fialová ako speváčka Iveta...
Herečka Anna Fialová ako speváčka Iveta...
+2Herečka Anna Fialová ako speváčka Iveta...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál Iveta

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...